Zoals je inmiddels denk ik wel weet, ben ik dol op eBay, en met name de Amerikaanse variant. Op eBay Nederland is nooit veel soeps te vinden en dat is meer een minder uitgebreide versie van Marktplaats, op de buitenlandse versies des te meer! Het mooiste van alles, is dat de meeste dingen ook zo lekker goedkoop zijn!

Ik had al een tijd niets meer gekocht op eBay, maar de laatste weken heb ik weer een paar leuke items gescoord. Het totaalbedrag inclusief porto komt in totaal op hooguit € 15 uit voor 4 dingen! Hoe de kwaliteit is moet je altijd maar afwachten, maar dat is een gok die ik graag neem. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt dat iets bij ontvangst al zo’n beetje uit elkaar viel.

Allereerst een armbandje en statement ketting. Zoals je weet, ben ik dol op de stoere sieraden en draag ik tegenwoordig ook vaker kettingen. Allereerst een sideways-cross armbandje van zwart koord die ik erg leuk vind!

Ernaast een ketting die ik helemaal geweldig vind. Het is een korte layer ketting met spikes in verschillende lengtes. Ik ben heel benieuwd of deze in het echt ook zo gaaf is. Soms zien dingen er op de foto beter uit. Dat weet je maar nooit.

Dan nog een haarbandje en weer een ketting. Dat haarbandje is een gokje, maar ik vond hem zo gaaf en hij kostte maar een paar euro, dus ik heb het erop gewaagd. Ondanks dat ik soms wat op het alternatieve af ben qua stijl, is het niet de bedoeling dat ik er als een gothic bijloop.

Tot slot nog een multi layer ketting met kruisjes. Deze heb ik vorige week ontvangen en hij is leuk! Minpunt is dat de kruisjes niet symmetrisch zijn, zoals op de foto wel het geval is. Daardoor lijkt het alsof de ketting scheef hangt. Maar omdat de kruisjes met een ringetje aan de ketting bevestigd zitten, kan ik daar nog wel iets aan doen.

Koop jij weleens via eBay?