Nederland is gehuld in een witte deken en ondanks dat ik eerder weinig trek had om naar buiten te gaan om de zoveelste sneeuwfoto te maken, heb ik uiteindelijk tijdens de afgelopen dagen en vanavond toch wat mooie plaatjes kunnen schieten. Allemaal met de iPhone, door de gladheid durf ik niet met mijn camera op pad te gaan.

Allereerst even een verklaring voor het feit dat ik 2 dagen niet geblogd heb. Het artikel voor dinsdag was al ingepland, de dag zelf heb ik geen tijd gehad om te schrijven voor woensdag. Ook woensdag ben ik een groot gedeelte van de dag weggeweest. Eenmaal thuis was ik moe en had ik geen inspiratie. Vandaag heb ik wat klusjes en boodschappen gedaan, waardoor ik wederom niet aan schrijven toekwam.

Voor vandaag heb ik een aantal winterfoto’s voor je. Gisteravond maakte ik rond een uur of 5 een wandeling met Bas, waarbij we konden genieten van een prachtige avondlucht. Dat in combinatie met de sneeuw had wel iets magisch. Voor drie foto’s heb ik gebruik gemaakt van HDR-techniek, de onderste twee en die van het vlietje in Woudrichem (foto 7).

Heb jij de sneeuw ook nog vastgelegd, of geloof je ‘t wel?