Ben je al bekomen van alle festiviteiten? Bij mij kan het beter. De start van 2013 is nogal shit. Nieuwjaarsnacht amper geslapen door geluidsoverlast, gister niet bepaald een leuke dag gehad en veel geslapen en vandaag grieperig. Sowieso zit ik al sinds oudejaarsdag emotioneel niet lekker in m’n vel. Kan beter dus.

Ondanks dat ik niet de moeite had genomen de computer aan te zetten, toch even snel een artikeltje tikken, ik kan het nieuwe jaar niet gelijk beginnen met allerlei gaten in de blogkalender te laten vallen, zeker niet nadat ik in december elke dag een artikel gepubliceerd heb.

Gelukkig had ik nog wat ideetjes opgeschreven, dus hoefde ik niet eerst op zoek naar inspiratie. Onlangs stond het water hoog in Gorinchem en omstreken en dat levert mooie plaatjes op. Dit keer heb ik alleen met de iPhone gefotografeerd. De foto’s hebben geen inleiding nodig. Veel kijkplezier. Ik zet gauw de computer weer uit en ga terug naar m’n warme plekje op de bank.