Het is misschien een beetje smokkelen, een artikel schrijven enkel en alleen om mijn bezoekers te laten weten dat ik geen inspiratie heb voor een ‘echte’ blogpost, maar ik vind het vervelend om een dag voorbij te laten gaan zonder dat ik een artikel gepubliceerd heb, dus dan maar een beetje vals spelen. Ik kan gewoon even niets anders bedacht krijgen.

Het gaat helaas nog steeds niet lekker. Al sinds de eerste dag van 2013 zit ik slecht in m’n vel. Zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb al 2 weken lang het gevoel dat ik ‘tegen een griepje aan zit’, terwijl die griep maar niet doorzet.

Emotioneel heb ik te maken met verschillende lastige kwesties en kan ik ook weinig hebben, juist omdat ik zo moe ben. Ik breng mijn dagen voornamelijk door op de bank en kijk de ene film na de andere. In eten, leuke dingen doen of fotograferen heb ik geen zin. Naar buiten ga ik alleen als het echt nodig is, maar liever ook niet.

Niet dat ik je daarmee wil vervelen, maar een blog op persoonlijke titel houdt ook in dat ik zo nu en dan tussen alle informatieve artikeltjes en tips door, ook nog wel eens iets van mezelf laat horen. Desondanks wil ik het bloggen wel gewoon bijhouden. Als ik een dag niet geblogd heb, merk ik dat meteen aan mijn bezoekersaantallen en dat ging juist zo lekker de laatste tijd.

Om er toch nog iets van te maken, een leuke afbeelding met tekst waar ik misschien nog een beetje inspiratie uit kan halen. Het punt is dat bij mij de eerste stap het idee is en gelijk daar achteraan komt de selectieprocedure, waarbij het meeste ook weer afgekeurd wordt. Misschien moet ik het mezelf eens wat minder moeilijk maken…