Het is 1 januari 2013, de eerste dag van een fonkelnieuw en vers nieuw jaar. What lies behind us and what lies before us, are tiny matters compared to what lies within us (Ralph Waldo Emerson) is een mooie spreuk om het jaar mee te beginnen denk ik zo. Wat zal het jaar allemaal brengen? Welke doelen kun je in 356 dagen realiseren en wat wil je veranderen?

Zelf heb ik geen speciale verwachtingen van het nieuwe jaar. Doorgaans leef ik bij de dag en heb door de jaren heen wel gemerkt dat je plannen kunt maken zoveel je wilt, maar dat dingen soms zomaar kunnen veranderen en je daar geen vat op hebt. Daarom heb ik ook geen voornemens. Ik zou me al een gezegend mens voelen als 2013 een jaar wordt zoals 2012 voor mij was.

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om alle bezoekers van EstrellaWeb, Facebook-, Twitter- en Bloglovin’ volgers, bekenden en onbekenden, mensen dichtbij me, maar ook toevallige passanten een mooi en vooral gelukkig 2013 te wensen.

Iedereen maakt elk jaar wel minder leuke dingen mee, minder gelukkige dingen ook. Toch meen ik het oprecht als ik zeg dat ik iedereen geluk toewens. Misschien lukt het niet altijd: Geen pieken zonder dalen en geen zonneschijn zonder regen tenslotte, maar als de balans, maar klopt, dat is het belangrijkste!

Het allerbeste en graag tot ziens op EstrellaWeb!