Vorige week zaterdag, bijna een week geleden, kreeg ik via Facebook een uitnodiging voor een avondje live muziek op loopafstand. Daar zei ik geen nee tegen, dus ben ik met een vriend wezen kijken. De nadruk lag deze avond op de bluesmuziek, ondanks dat je me daar een jaar geleden nog niet naartoe gesleept zou krijgen, kan ik het tegenwoordig best waarderen.

Ik was nog niet eerder in ‘De Bunker’ geweest en die vriend ook niet. Zo zie je maar weer: Zelfs na tien jaar in Gorinchem, ken ik nog niet alles. De Bunker is een gezellig gebouwtje in huiselijke sfeer, met een iets grotere‘zaal waarin het muziekgebeuren plaatsvond. Het was een leuke avond en ik heb genoten van muziek van onder meer Ron Krop en Ramblin’ Men.

Tijdens deze avond uiteraard ook foto’s en wat video’s gemaakt. In tegenstelling tot ‘vroeger’, komen er vanaf nu geen complete fotomappen meer op EstrellaWeb, maar zet ik deze op een andere site. Aangezien mijn galerij meer als portfolio met alleen m’n beste werk fungeert, wil ik daar niet weer allerlei losse mapjes bij zetten.

Ik ben nog aan het experimenteren wat het handigst is om de foto’s te zetten. Ik had ze eerst op de EstrellaWeb Facebook-pagina gezet, maar aangezien ik al van iemand te horen kreeg dat ie ze niet kon zien zonder Facebook-account, wilde ik geen risico nemen en heb ik ze op Google+ gezet. Dat gebruik ik nooit, maar schijnbaar kun je daar wel albums uploaden die de hele wereld kan zien. Succes verzekerd dus.

Onderstaand de filmpjes die ik tijdens deze avond gemaakt heb.