Vandaag helaas nogal weinig inspiratie. M’n hoofd is leeg. Natuurlijk houdt dat niet in dat er opeens zand in m’n kop zit, maar op het gebied van inspiratie komt er gewoon niks tevoorschijn. Maar ik zal het ermee moeten doen, dit gaat ook vanzelf weer over en ik kijk nu al uit nar het moment dat ik weer zo’n heerlijke nachtelijke brainstormsessie heb!

Whims… again!

Allereerst wil ik je graag nog een aantal typografie-afbeeldingen laten zien die ik de afgelopen dagen heb gemaakt met de app Whims. Ondanks dat ik daar twee dagen geleden al over schreef en het eigenlijk tegen mijn principes is om kort na elkaar over een (soort)gelijke onderwerp te schrijven, doe ik het nu toch even.

Ik heb het echt helemaal gevonden en het maken van zo’n afbeelding met mooi vormgegeven tekst, blijkt een heel rustgevende uitwerking op me te hebben. Hier mijn nieuwste creaties samengevat in een collage…

Zips to DIY for!

Ook heb ik een leuk linkje wat ik pas tegenkwam. Er staan voorbeelden op hoe je zelf armbanden kunt maken van ritssluitingen. Helaas ben ik zelf totaal niet handig in dit soort dingen, hoe graag ik het ook zou willen, dus laat ik dat maar aan jou over.

  1. brit.co/zipper-bracelets
Time for Tea

Vandaag zou ik met m’n moeder naar Dordrecht gaan voor een high-tea. Helaas liep dat anders. Er was iets mis met oma, waardoor het niet doorging. Morgen gaan we alsnog, maar dan dichterbij. Het is jaren geleden dat ik voor het laatst een high-tea heb gedaan en ik begin al te kwijlen als ik aan het woord scones alleen al denk.

Ik hoop je dus morgen te kunnen verblijden met een aantal foto’s van allerlei lekkere dingen! Of ik mijn camera meeneem of alleen m’n iPhone ben ik nog niet helemaal over uit, ik vind het eigenlijk best een beetje stom om met zo’n grote camera allerlei etenswaren te gaan zitten fotograferen en mijn kleine Canon heeft stof op de sensor, waar niks aan te doen is.

  1. grandjardin.nl
Runaway train

Tot slot een film tip. Ik heb gister een ontzettend spannende film gekeken die ik iedereen aan kan raden. En ja, ik weet dat hij dus gister op TV was en dat daar niemand nu nog wat aan heeft, maar je kunt ‘m vast wel huren in de eh… noemen ze dat eigenlijk nog videotheek? Bestaat zoiets nog? En anders zijn er altijd nog wel andere kanalen waar je ‘m kunt binnenhalen.

Hij heet Unstoppable en gaat over een op hol geslagen onbemande trein met een lading giftige stoffen aan boord, die op tijd gestopt moet worden voordat hij ontspoort. De hoofdrolspelers zijn Denzel Washington en Chris Pine en oh wat heeft die Chris een stel geweldig mooie kijkers! Ik heb echt een enorme zwak voor mannen met felblauwe ogen.

  1. moviemeter.nl/film/68593