Ik ben absoluut fan van handige internet-tools. Websites waar je in één klik een mediabestand kunt omzetten naar iets anders, je IP adres kunt checken, tweets op een alternatieve manier kunt bekijken of je huis digitaal her-inrichten. Toen ik onlangs weer eens bezig was met StumbleUpon, stuitte ik op een pagina met maar liefst 101 links naar dat soort handigheden.

Zelf heb ik de pagina al op m’n gemak doorgenomen en er zitten echt handige linkjes tussen. Bijvoorbeeld een site waar je online PDF documenten kunt bewerken, een manier om een lettertype van een bepaalde tekst te achterhalen of een handigheidje om nieuwe berichten van je favoriete RSS-feeds als e-mail te ontvangen. Ik zou haast zeggen dat het een mooie tijdsbesteding voor een saaie zondagmiddag is, maar dat is het morgen pas!

Link
  1. labnol.org/internet/101-useful-websites/18078/