Ik ben fan van handige internettools. Websites waar je in één klik een mediabestand kunt omzetten, je IP adres checken, tweets op een alternatieve manier kunt bekijken of je huis digitaal herinrichten. Toen ik onlangs bezig was met StumbleUpon, stuitte ik op een pagina met maar liefst 101 links naar dat soort handigheidjes!

Zelf heb ik de pagina al op m’n gemak doorgenomen en er zitten echt goede tips bij! Bijvoorbeeld een site waar je online PDF documenten kunt bewerken, een manier om een lettertype van een bestaande tekst te achterhalen of een manier om updates van je favoriete RSS-feeds als mail te ontvangen.

The 101 Most Useful Websites on the Internet - Digital Inspiration

The most useful websites on the Internet that will make you smarter, increase productivity and help you learn new skills

www.labnol.org