Vandaag gaan we ‘t even anders doen. Ik heb maar weinig foto’s, omdat ik wederom niet zo’n geweldige week heb gehad en het ook veel geregend heeft. Omdat ik maar 8 foto’s heb en ook nog een artikel voor morgen moet schrijven maar erg moe ben, maak ik me er nu even gemakkelijk vanaf en heb ik alle foto’s in een collage gestopt, daaronder schrijf ik een korte beschrijving. De foto’s zitten niet op datum overigens.

Op de eerste foto mijn zielige pootje. Ik had m’n pols dubbelgeklapt en daar behoorlijk last van, ik denk zelf een verstuiking, zeker omdat ik de volgende dag ook wakker werd met een enorm dikke hand en pols. Dit was begin van de week en ik heb er nog steeds last van helaas, al is de ergste zwelling wel verdwenen. Daarnaast een foto van Bas, gewoon omdat ie zo lief kijkt.

Op de tweede rij twee keer dezelfde molen, van verschillende kanten gefotografeerd, dit is molen Nooit Volmaakt aan de Bagijnenwal in Gorkum. Beide foto’s zijn gemaakt tijdens een wandeling met Bas. De derde foto op de tweede rij is van vandaag, die foto maakte ik Buiten de Waterpoort. Echt bijzonder is ie niet, maar anders was het helemaal zo weinig.

Tot slot een foto van Micky die probeert m’n lolly op te eten, dat zag er grappig uit. Daarnaast een foto van een enorm scheefgegroeide boom, wat sowieso wel een sfeervol plaatje oplevert en tot slot een foto gemaakt in het Lindelaantje, wat ik altijd een sprookjesachtig stukje vind.