Precies een week geleden, plaatste ik een post met een winactie in samenwerking met Miss Etam, waarbij je maar liefst € 50 shoptegoed kon winnen, te besteden in hun webshop. Voor een eerste winactie viel het aantal deelnemers niet tegen, er hebben in totaal 17 mensen meegedaan, waarbij zelfs twee heren die graag voor hun vrouw wilden winnen.

Vannacht om 12 uur is de actie beëindigd, aan mij de taak om een winnaar te loten. Aangezien ik geen hoed heb en geen zin in gedoe met briefjes, wilde ik het liever op een digitale manier doen, zodat ik er zeker van zou zijn dat de winnaar random en dus eerlijk zou worden geloot.

Na even wat rond zoeken op internet, ontdekte ik GetCoffee, waarbij je lijstjes met namen kunt aanmaken om daar vervolgens één uit te laten kiezen. Ik had al eens eerder van de site gehoord, het oorspronkelijke idee zou zijn om op deze manier makkelijk iemand te kunnen kiezen die vandaag de koffie gaat halen op het werk, maar het werkt dus ook prima voor dit doel!

Maar dat interesseert je natuurlijk niet zoveel op dit moment, hoe handig die website is. Ik zal je niet langer in spanning houden! De winnaar van de € 50 shoptegoed, te besteden in de webshop van Miss Etam is geworden…

Gefeliciteerd met je prijs! Het mailtje met de code waarmee je je € 50 shoptegoed kunt inwisselen op missetam.nl, ontvang je vandaag nog in je mailbox! Overige deelnemers wil ik bedanken voor het meedoen. Goed nieuws is, dat er binnenkort weer iets te winnen valt!

Iets wat leuk en handig is voor iedereen met een smartphone of tablet, dus ook de heren komen dit keer aan bod. Het leukste aan de komende actie, is dat er meerdere winnaars gekozen zullen worden, dus meer kans! Hou de site en de Facebookpagina goed in de gaten!