Ik blog zelf inmiddels 11 jaar en natuurlijk lees ik zelf ook de nodige blogs. Dat zijn er bij elkaar aardig wat en het is dan ook geen doen om elke website af te gaan om te kijken of er nieuws is. Daarom maak ik al jaren gebruik van RSS feeds in Google Reader. Werkt veel meer straight forward dan bijvoorbeeld Bloglovin’ vind ik en je hebt niet je mailbox vol notificaties.

Het leek me leuk om een lijstje te maken van een aantal van mijn favoriete blogs. De meeste blogs die ik volg gaan over beauty, fashion en lifestyle, daarnaast volg ik een aantal met artikeltjes over fotografie en iPhone/IT gerelateerde onderwerpen. Hieronder mijn favorieten!

VeraCamilla.nl

De eerste blog die ik volgde. Vooral dankzij Vera heb ik geleerd hoe ik me moest opmaken. Tot een jaar of 5 terug, gebruikte ik zelden make-up, Vera’s blog springt er voor mij uit door haar duidelijke en eerlijke reviews en mooie foto’s
veracamilla.nl

Kittehs Cupcakes

Nadat ik lange tijd de blog van hun zus volgde, vond ik de site van de en Tara uiteindelijk toch leuker en minder commercieel. Ik ben dol op hun kledingstijl, word blij van de leuke en originele DIY projectjes en shoplogs en eigenlijk al het andere wat er te vinden is.

Fotografille

Ik volg diverse feeds van fotografie-sites, maar de blog van Evelien vind ik één van de leukste. Ze schrijft over fotografie op een niet al te technische manier en dat maakt het een stuk leuker. Ze maakt schitterende foto’s en plaatst regelmatig tutorials.
– fotografille.nl

Anne Solveig

Een leuke blog met eigen stijl. Veel (beauty)blogs gaan op in de massa en schrijven over dezelfde dingen. De artikelen van Anne zijn afwisselend, haar enthousiasme werkt aanstekelijk en haar artikelen blijven me aanspreken.

Appletips

Niet echt een blog, maar deze site is wel één van m’n favorieten. Van alle Apple-gerelateerde sites die ik volg, is dit één van de leukste. Appletips maakt z’n naam waar en publiceert handige tips die je elders niet snel zult tegenkomen.
appletips.nl

Tot zover een lijstje van vijf van mijn favoriete blogs/websites. Niet per se in die volgorde. Er zijn nog veel meer blogs die ik erg leuk vind, anders zou ik er niet minstens twintig volgen, maar bovenstaande vind ik echt het leukst van het leukst en ik ben altijd op zoek naar nieuwe leuke blogs. Heb jij nog suggesties? En wat zijn jouw favoriete blogs?