Ik zie op andere blogs regelmatig een ‘spam je blog’ artikel, waarbij de lezers hun site link kunnen achterlaten bij de reacties. Omdat het normaal gesproken als ‘spammen’ wordt gezien wanneer je een link achterlaat in het veld wat voor je reactie is bedoeld, worden deze items zo genoemd. Ikzelf vind share your site net wat leuker klinken.

Zelf volg ik ook aardig wat blogs, het zijn er zo veel dat het geen doen is om ze te tellen en ik ben onlangs de boel weer eens wat aan het opfrissen geweest. Sommige vond ik opeens toch niet zo leuk meer, terwijl ik weer andere nieuwe ontdekte.

Een mooie gelegenheid dus om met de hulp van mijn bezoekers eens op ontdekkingsreis te gaan en zien of ik nog meer leuke sites en blogs ontdek! Natuurlijk is het ook voor bezoekers onderling leuk om weer eens wat nieuws te ontdekken!

Bij deze heb je dus toestemming om onder dit artikel in je reactie de link van je website of blog achter te laten, je hoeft geen html codes te gebruiken (voor de mensen die daar bekend mee zijn) om je link aanklikbaar te maken. Gewoon beginnen met http:// en de rest gaat vanzelf! Heb je geen eigen site of blog? Je mag natuurlijk ook de link naar je favoriete webpagina neerzetten!

share-it