Zoals je weet, ben ik groot fan van shoppen op eBay. Onlangs liet ik wat sieraden zien die ik besteld had (de meeste dingen zijn inmiddels gearriveerd en erg leuk!), maar behalve voor sieraden, kun je er natuurlijk praktisch overal voor terecht, dus ook voor leuke en betaalbare hoesjes voor je iPhone of andere smartphone.

Zo ontdekte ik onlangs VIPlusUS. Deze verkoopt zulke leuke hoesjes dat ik er graag over wilde schrijven. De prijzen zijn leuk en het aanbod is groot. Ik heb zelf inmiddels vier hoesjes die ik regelmatig afwissel. Uiteindelijk heb ik wel uitgevonden dat flipcases voor mij het best werken.

Er zijn hoesjes voor alle Apple-producten en daarnaast kun je er ook terecht voor covers voor HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony. Keuze genoeg dus! Hieronder een aantal van de hoesjes die ik tegenkwam op de eBay shop van deze verkoper.

Zelf heb ik ook wat besteld: Ik heb bij m’n iPhone 3GS een zwart/rood hoesje gehad. Deze ging helaas kapot. Inmiddels heb ik al bijna een half jaar de 4S en hetzelfde hoesje gevonden voor dit model, maar die was duur en niet eens van echt leer.

Nu heb ik iets gevonden wat erop lijkt en die ik zelfs mooier vind! Bij de omschrijving staat genuine leather. Bij eBay is dat altijd een kwestie van eerst zien en dan geloven, maar mooi is ie wel. Daarnaast heb ik een felrode besteld.

Leuke toch? Zoals gezegd, zijn de prijzen gunstig en daarnaast betaal je ook geen verzendkosten. Bij sommige items krijg je een gratis screenprotector. Altijd handig, want als je die in de winkel koopt, kosten ze al gauw € 5. Natuurlijk zijn er meer eBay-verkopers met leuke hoesjes, maar deze viel me op vanwege het grote assortiment en lage prijzen.

VIPlusUS eBay shop

stores.ebay.com/VIPlusUS