Deze week heb ik weinig meegemaakt. Maandag sliep ik bij oma, omdat ze net uit het ziekenhuis was. Woensdag was ik al ziek, maar toch naar de kapper geweest, omdat die afspraak stond. De rest van de week heb ik op de bank gebivakkeerd. Veel foto’s heb ik dus ook niet gemaakt.

Op het moment is er weinig verandering op de ziekenboeg. Sommige dingen iets beter, andere slechter. Qua foto’s maak ik me er gemakkelijk vanaf en heb alles in een collage gepropt. Ik had nog meer foto’s, maar veel bijzonders zat er niet tussen.

Als eerste een foto van mij, deze maakte ik op de avond dat ik bij oma was, maandag dus, ik vind het best een leuke foto. Ik had mijn haar voor het eerst in een staartje en een dun vlechtje aan de zijkant. Ik ben echt blij dat ‘t nu eindelijk wat langer wordt en ik er meer mee kan doen!

Vervolgens een schattige foto van Bas. Hij mag eigenlijk niet op m’n hoofdkussen liggen, maar zijn witte koppie met die ster erachter, leverde erg leuk fotomateriaal op. Dat is trouwens een nieuw dekbedovertrek, grijs met witte sterren!

Dan een foto van een boom. De foto ernaast is bij de kapper, waar ik woensdag was om m’n uitgroei bij te kleuren. Molly vond ‘t leuk dat ik de hele dag op de bank lag. De plant / bloem zat in een bloemstuk wat oma had staan. Ik heb geen idee hoe ie heet en ben er nog niet over uit of ik het een mooie plant vind, maar fotogeniek is ie wel.

Tot slot een knipsel uit ProMotor, waarom ik moest lachen. Tegenwoordig bestaat overal wel een aanpassing voor. Toen ik vroeger als ukkie meereed, waren er niet van dit soort kinderzitjes. Ik ben van mening dat je je moet aanpassen aan de motor en niet andersom. Natuurlijk is comfort belangrijk, maar als je leert een motor goed aan te voelen, zul je nooit zo’n zitje nodig hebben.