Wat gaat de tijd toch snel. Je knippert een keer met je ogen en opeens is het al half februari. Aankomende week is het ook Valentijnsdag. Benieuwd hoeveel berichtjes en kaarten ik dit jaar krijg. Ik denk net zoveel als vorig jaar: nul. Niet dat ik het erg vind, hoor, alhoewel, eentje zou ik er wel willen, maar dan wel van de juiste persoon. :-D

Afgelopen week heb ik nodig gehad om te herstellen van m’n griepje, die blijkbaar meer impact had dan ik hoopte. Uiteindelijk ben ik ruim een week ziek geweest en heb ik de dagen erna nodig gehad om weer een beetje bij te komen.

Inmiddels voel ik me wel weer prima en ik heb ook weer zin om dingen te doen. Dat heb ik geweten, want dat heeft erin geresulteerd dat zondag geen rustdag maar een ontzettend drukke dag is geworden!

5 februari

De eerste foto is er één die zwaar bewerkt is, maar wat vind ik ‘m gaaf! Het origineel was een foto van een boom, met een mooie wolkenlucht erboven. Het eindresultaat is iets wat zo uit het heelal zou kunnen komen. Filtertje hier, kleuraanpassinkje daar en dan krijg je dus dit!

De volgende is minder leuk. Mijn katten zijn de laatste tijd vervelend en het toppunt was toen ze één van de tonnetjes waarin ik het voer bewaar, van de kast hadden geflikkerd. De hele keuken lag vol brokken. Ik was zo kwaad dat ik het stel een half uur heb opgesloten in de gang. Tegen die tijd had ik alle brokken wel weer verzameld.

6 februari

Woensdag voelde ik me nog steeds niet top en ik had inmiddels ook last gekregen van mijn nek, waardoor ik eigenlijk alleen plat kon liggen. Desondanks heb ik wel wat boodschapjes gedaan en een lading boeken gehaald bij de bibliotheek.

Ik vind dat altijd zo’n fijn moment, dat je net nieuwe boeken hebt, een keuze maakt in welke je het eerst begint en dan lekker lezen. Dit boek is erg leuk, dat stukje over ‘Wat moest ik hard lachen’ op de cover, heeft het waargemaakt, dat overkwam mij namelijk ook, en ik ben pas op bladzijde 61. Fijn leesvoer dus!

Leuk boek!

7 februari

Bas lag lui te wezen, het baasje dus ook, aangezien meneer pontificaal op mijn buik lag te dutten. Bas vond het wel prima dat ik me nog niet helemaal top voelde en daardoor nog veel op de bank hing. Zolang hij zo nu en dan een paar uur op schoot kon, had hij de tijd van z’n leven. Ik vind de contrasten in deze foto wel mooi en grappig dat de focus op zijn voorpootjes valt.

Bas in zwart-wit

8 februari

Ik ging wandelen met Bas. Verder lag de nieuwe Promotor in de bus en heb ik wéér een nieuwe app ontdekt waar je tekst in kunt maken. Hier kun je zelfs eigen foto’s als achtergrond gebruiken. Voor de ene maakte ik gebruik van een foto die ik tijdens het fietsen in Sleeuwijk heb gemaakt, voor de tweede gebruikte ik een foto die ik van de zomer maakte in de griend. Ik heb het helemaal gevonden met die typografie dingen!

9 februari

Tot slot de laatste twee, deze zijn van gisteren. Allereerst een soort outfitfoto, al is dit maar een gedeelte. Nadat ik anderhalve week had rondgelopen in makkelijke kleding, had ik wel weer zin om me leuk aan te kleden.

Ik koos voor een jeansshorts met een witte blouse, een dikke panty, donkergrijze overkneesokken en stoere zwarte boots. Aan mijn arm een rood leren armbandje en twee spike armbandjes die ik net nieuw heb, van H&M.

Als laatste een foto van mij, die je inmiddels ook hebt gezien op de hoofdpagina van EstrellaWeb. Het gebeurt niet vaak dat ik een foto maak die ik echt leuk vind, maar deze keer had ik geluk. Ik heb ‘m dan gelijk ingesteld als profielfoto op social media.