Stom, we zitten al in de tweede maand van 2013, en toch betrap ik mezelf erop dat ik bij het tikken van de titel van Weekly Snaps elke keer nog 2012 wil typen, in plaats van 2013. Heb ik overigens elk jaar last van en ik denk dat ik niet de enige ben. :-)

Deze week was een dieptepunt op het gebied van iPhone foto’s. Ik heb welgeteld vijf foto’s en niet eens van elke dag één, maar twee van woensdag, één van donderdag en twee van vrijdag.

Maar ik ben amper buiten geweest en heb me binnen veel beziggehouden met mijn site, onder meer het tikken van blogs. De tijd die ik daar niet aan besteedde, heb ik me voornamelijk vermaakt bij de tv. Ik heb dus erg weinig interessants meegemaakt.

Soms neem ik me voor elke dag één foto te maken. Maar ten eerste had ik daar op 1 januari al mee moeten beginnen, ten tweede weet ik dat ik zoiets niet volhoud. Op dagen dat er niets leuks te fotograferen valt of als ik druk ben, schiet het erbij in. Niet erg, levert alleen wat weinig voor deze artikelen op. Het schaarse fotomateriaal van deze week dus maar in een collage gestopt.

Op de eerste foto mijn fiets. Ik mis het fietsen, maar heb ook een gruwelijke hekel aan de kou, dus ik zit alleen in het zadel als ik een boodschapje moet doen, zoals ook van de week. Vervolgens een foto van mij, waar niets over te vertellen valt, behalve dat mijn ogen grijs lijken. Dan Bas in diepe rust. Dat beestje kan zo slapen.

Weer een foto van mij, samen met Bas. We gingen slapen, aan mijn Chinezenoogjes te zien was ik niet ver meer verwijderd van een diepe en verkwikkende nachtrust. Tot slot een soort close-up foto van mijn pols met mijn inmiddels al minder nieuwe spike-armbandjes van H&M, die ik ook al droeg op een foto in de WS van twee weken geleden. Dat was dus mijn week in vogelvlucht!