Dit keer iets geheel nieuws op EstrellaWeb, namelijk een winactie! Eens moet tenslotte de eerste keer zijn en dat is dus vandaag! Ik heb een ontzettend leuke winactie, waarbij je € 50 shoptegoed kunt winnen, te besteden in de webshop van de bekende modeketen Miss Etam. Heb je daar wel oren naar? Lees gauw verder!

Het merk

Miss Etam bestaat al sinds 1923 en de keten heeft inmiddels meer dan 125 winkels verspreid over heel Nederland. De kans is dus groot dat je weleens één van de winkels met het bekende paarse logo hebt gezien of er iets hebt gekocht.

Miss Etam verkoopt uitsluitend dameskleding en onderscheidt zich daarin van de gemiddelde kledingwinkel door niet alleen kleding in reguliere maten te verkopen, maar ook plus size, positiekleding en kleding voor erg lange of juist korte vrouwen.

In een periode waarin alles en iedereen maar dun, dunner en dunst moet zijn volgens het ‘maatschappelijk bepaalde beeld’, is het wel eens verhelderend om er even bij stil te staan dat niet iedereen maatje nul is en dat ook zeker niet hoeft te zijn.

In de winkels en op de webshop van Miss Etam is dan ook mode in alle maten en stijlen te vinden, van maat 36 tot en met maat 56 en van een stoer en jeugdig bikerjasje met ritsen tot mode voor de wat rijpere dame.

Miss Etam website

De webshop

De webshop van Miss Etam ziet er fris en lekker overzichtelijk uit, precies hoe we het graag zien! Je kunt in de verschillende rubrieken met onder meer vesten en truien, bloesjes, broeken en jassen rondsnuffelen, maar ook complete outfits bekijken om inspiratie op te doen of items geselecteerd op bepaalde criteria, zoals bijvoorbeeld kleding met pasteltinten of bloemenprints.

Ook is er een blog met acties, kun je je inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes en aanbiedingen en is Miss Etam ook te vinden op Facebook en Twitter. Niet onbelangrijk: De webshop heeft Thuiswinkel Waarborg keurmerk en een gratis klantenservice telefoonnummer. De bestelde items kun je afrekenen via onder meer iDEAL en creditcard, maar als je met de winactie meedoet, hoef je misschien wel helemaal niets af te rekenen!

Winnen!

In samenwerking met Miss Etam, mag ik een shoptegoed van maar liefst € 50 verloten onder mijn bezoekers! Dit bedrag is uitsluitend te besteden op de Miss Etam webshop, te vinden op missetam.nl, dus niet in één van de winkels. Wil je doen? Volg dan onderstaande stappen op:

  • Volg EstrellaWeb via Bloglovin’ en/of de Facebookpagina,
  • Stuur de link door naar vrienden, zodat iedereen kans krijgt mee te doen!
  • Laat in een reactie onder dit artikel of bij de afbeelding op Facebook weten dat je graag mee wilt doen. Als je via de website reageert, let er dan op dat je in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres invult!

De actie sluit op 28 februari, vervolgens wordt de winnaar geloot. Deze krijgt hiervan persoonlijk bericht en ontvangt tevens meteen de code waarmee het shoptegoed van € 50 ingewisseld kan worden in de Miss Etam webshop. Ook volgt er nog een kort artikeltje op de website om te laten weten dat de actie beëindigd is en wie de gelukkige winnaar is geworden. Succes!