Het is lang geleden dat ik een shoplog publiceerde, maar ik heb de laatste maanden, behalve boodschappen, niets bijzonders geshopt. Kledingwinkels heb ik al heel lang niet meer van binnen gezien en alhoewel ik regelmatig bij H&M bestel, gaat het meeste ook weer terug. Make-up en aanverwanten heb ik dan weer wel wat gekocht.

Allereerst kocht ik de BB Cream uit het nieuwe assortiment van Catrice. De BB Creams lijken in opmars te zijn en ik was nog zoekende naar een fijne variant. Hiervoor had ik er één van Maybelline en die vond ik allesbehalve fijn.

Niet alleen had ik een tint die te donker voor mij was, maar vooral de substantie vond ik te dun, De Catrice BB Cream bevalt tot nu toe zeer goed! Een betere dikte van de crème en de dekking is ook prima.

Ook nieuw van Catrice, is de Prime & Fine eyeshadow base, ik gebruikte er eerst één van Essence met een sponsapplicator en die was op, dus was ik aan een nieuwe toe. Deze oogschaduwbasis in een potje bevalt beter, ik vind hem makkelijker uit te werken en je hebt minder kans op geklieder doordat deze veel minder vloeibaar is. Absolute aanrader dus, ik ga deze zeker opnieuw kopen als ik mijn potje leeg heb.

Ook Essence heeft nieuwe items en ondanks dat ik doorgaans minder fan ben van dit merk, sprak de nieuwe 3D Duo Eyeshadow me erg aan. Heb er één gekocht, nummer 04, Irresistible Caramel Cream, met twee mooie bruine kleurtjes. Ik vind de kleuren overigens niet karamelachtig, maar meer als de kleur van koffie. Erg mooi voor een dagelijkse look en sinds ik de oogschaduw heb gekocht, heb ik ‘m al veel gebruikt.

Mijn mascara was aan vervanging toe. Ik had de Maybelline Falsies Flared en wilde die weer. Tot mijn blijdschap, zag ik dat deze week alle Maybelline mascara’s bij Kruidvat € 8 waren. Mooi meegenomen, want normaal kost ie € 14.99.

Meteen naar de winkel en een nieuwe gekocht. Ik heb getwijfeld tussen de Falsies Black Drama en de Falsies Flared, maar omdat die andere een ander borsteltje heeft en ik deze juist fijn vind, toch dezelfde gekozen.

Ook m’n make-up removerpads waren op en ik probeerde eens wat anders. Ik had altijd de lotion pads van Kruidvat eigen merk, nu heb ik pads met aloë vera. Zelfde prijs, maar er zitten minder in een potje en de pads zijn groter. Deze zijn veel zachter voor mijn huid! Nog een gelukje was dat de haarmaskers van Elvive 1+1 gratis waren. Ik kocht het Total Repair masker.

Verder kocht ik jojoba olie bij de reformwinkel. Dit schijnt een soort wondermiddel voor je haar te zijn en dat wilde ik weleens proberen! Ik ga daar ook een review over schrijven, maar dat doe ik pas als ik het vaker heb gebruikt en een goed oordeel heb.

Tot slot kocht ik de Tangle Teezer. Aangezien m’n huidige borstel aan vervanging toe was, heb ik zo’n ding gekocht, zeker met het oog op mijn langer wordende haar en daardoor ook meer kans op klitten.

Ik moet er wel aan wennen, maar het schijnt echt beter te zijn dan een gewone borstel. Ik heb inmiddels ook diverse reviews gelezen en iedereen is erover te spreken. Ik heb trouwens de paarse, dezelfde als op de foto.