Ik heb deze shoplog al weken geleden beloofd, toch bleef ik ‘m steeds uitstellen. Misschien omdat er nog foto’s gemaakt moesten worden war ik geen zin in had of omdat ik geen zin had. Niet overal hoeft een reden voor te zijn tenslotte. Maar vandaag is het dan eindelijk zover!

De items in deze shoplog zijn overigens niet allemaal van de afgelopen pak ‘m beet twee weken, maar over een wat langere periode uitgesmeerd. Maar het is volgens mij wel allemaal nog van de maand maart, dus ook weer niet zó oud.

Ik ben gek op leggings met leuke printjes! Ik draag ze vaak en heb al een aardige verzameling. Allereerst een zwart met witte met Aztec print. Ik wilde er al lang één met zo’n print, maar eerder niets gevonden, behalve van die gebreide gevallen. Dat vond ik dan weer niet mooi. Ernaast een camouflageprint legging van ONLY die ik afgelopen week al gedragen heb.

Dan een zwart met wit gestreepte legging. Ik had er één besteld bij New York Fashion, maar die vond ik in het echt niet mooi. Toen ik bij Cool Cat, waar ik nog maar zelden kom, net zo’n legging zag, maar dan mooier, heb ik die gekocht. Tot slot één met skullprint van H&M. Meestal vind ik skulls niet leuk, maar deze is wel erg stoer en staat leuk!

Dan twee shirtjes en een trui. De linkse is een gemêleerd grijs shirt van ONLY. Ernaast een shirtje wat ik op Marktplaats heb gekocht. Blauw met groen gestreept met een glittertje erdoor. Niet iets wat je bij mij zou verwachten, maar deze kleuren staan me goed en het is een leuk model.

Tot slot een foto waarop ik m’n nieuwe trui draag. Ook op Marktplaats gekocht. Hij is van H&M Divided en rood met zwart gebreid. Hij heeft een wijdere hals, driekwart mouwen en hij is lekker lang. Heerlijke trui! Die broek heb ik trouwens al langer, maar dit was een soort outfitpost, ik lag lekker te luieren op de bank. :-)

Ik bedacht me na het kopen van bovenstaande laarsjes dat ik bijna een jaar geen nieuwe schoenen heb gekocht. Dat is voor mijn doen behoorlijk lang! Ik ben nog steeds op zoek naar vervangende laarsjes voor degenen die van de zomer kapot zijn gegaan, maar heb vaak gewoon geen zin om te zoeken in schoenenwinkels. Deze scoorde ik bij ShoeTime en ze waren nog afgeprijsd ook. Ik heb ze inmiddels al vaak gedragen. Ze zitten lekker en staan erg leuk!

Dan wat armbandjes. De rode en paarse en de zwarte met vredesteken heb ik bij Jadira besteld, nadat ik daar een leuke review over had gelezen. Het paars is in het echt meer lila en daar hou ik niet zo van, maar het is een dun armbandje en in combinatie met andere armbandjes, staat een beetje kleur juist leuk. De meest rechtse heb ik al langer, die heb ik via eBay gescoord.

Tot slot mijn meest recente aankopen: Een ring en oorringen met spikes. Deze kocht ik maandag bij Bijou Brigitte. Ik ging daar eigenlijk heen omdat ik nieuwe haarspeldjes moest, maar toen ik deze zag, wilde ik ze wel erg graag hebben.

Ze waren ook niet duur, dus des te meer reden om ze af te rekenen. :-) De ring lijkt roestvrij staal, maar ik weet niet of ie dat echt is. Ik vind ‘m erg apart, beetje futuristisch ook. De oorbellen zijn dat wel dacht ik. Ik vind ze echt super!

Heb jij onlangs nog iets leuks gekocht?