De afgelopen tijd heb je zijn naam al vaker langs zien komen, dus leek het me leuk om een bericht te wijden aan mijn huidige ‘celebrity guy crush’ en dat is de Amerikaanse acteur Chris Pine. Normaal gebeurt het niet snel dat ik een acteur leuk vind. De heren waar de meeste vrouwen massaal van kwijlen, vind ik doorgaans niks.

Chris is geboren in 1980 in Los Angeles en voornamelijk bekend van zijn rol als James T. Kirk in de Star Trek film uit 2009. Maar hij speelde ook in diverse andere films en series, onder meer ER, CSI Miami en de films Blind Dating, The Princess Diaries 2, Smokin’ Aces en de vrij recente actiekomedie This Means War.

Ik kwam hem voor het eerst tegen toen een maandje of 2 geleden de film Unstoppable werd uitgezonden op TV. Niet alleen zat ik van begin tot eind op het puntje van m’n stoel omdat het een rete spannende film is, maar ook vanwege een stel waanzinnige blauwe ogen en een erg leuk koppie. Dat was dus Chris.

Later ben ik me meer gaan verdiepen in zijn filmgeschiedenis (lees: de Wikipedia-pagina lezen) en vervolgens heb ik onlangs ook de Star Trek film waarin hij speelt gezien en de bovengenoemde film uit 2012: This Means War, wat overigens ook een aanrader is, maar over de film zelf heb je al kunnen lezen in het Film Favorites artikel van een paar dagen terug.

Hieronder een aantal foto’s die ik persoonlijk erg leuk vind, al moet ik er wel bij zeggen dat ik hem op film leuker vind dan op de meeste foto’s. Raar is dat eigenlijk. Dus, liever in bewegend beeld, maar onderstaande foto’s zijn zeker niet onaardig! :-)

Tot slot een romantisch fragment uit de overigens erg grappige film The Princess Diaries 2. Chris in beeld vanaf ongeveer een halve minuut. Ik vind hem in deze film overigens iets te baby-face achtig, een eendagsbaardje staat ‘m leuker, maar hij is evengoed erg mooi! :-P