Onlangs zag ik een leuk artikel op een andere blog: Een verhaaltje van zoekwoorden (en zinnen) waarmee mensen op de site terecht kwamen. Omdat ik soms ook hartelijk moet lachen om onverwachtse of hoogst bijzondere zoekopdrachten, leek het me leuk ook eens zo’n ‘zoekwoorden verhaal’ te schrijven. Het idee is dus niet van mezelf, de uitvoering wel!

Zilvershampoo is iets waar blijkbaar veel mensen graag meer over willen weten, hoe moet je bijvoorbeeld haren wassen met zilvershampoo en wat te doen bij paars haar na blonderen! Misschien dat ze dat eens kunnen vragen aan dokter Tinus, of gewoon eens wat andere haarstijlen moeten uitproberen.

Ook zijn mensen massaal op zoek naar mooie tattoos voor vrouwen en sportliedjes. Ach ja, van het ene uiterste naar het andere. Voor dat laatste kunnen ze de app RunKeeper trouwens ook vast wel goed gebruiken en als je geen zin hebt om te sporten, maar toch te veel energie over hebt, kun je altijd nog een DIY canvas tas maken, of je doet een DIY met shorts (en) chloor!

Trouwens, die rechthoekige foto’s op Instagram lijken me niet geschikt als nieuwe omslagfoto voor Facebook hoor, die kun je beter rechthoekig houden. Altijd goed voor zo’n Facebookfoto zijn fun kattenfoto’s of een foto van een oma tattoo? Als je geen zin meer hebt in gedoe met Instagram of Facebook, kun je een motorrit uittekenen of naar Almkerk voor een high tea.

Meer zin om te shoppen? Misschien is de plumping care gloss van Etos of de Catrice light reflecting concealer wel iets voor jou! Of een paar roos oorknopjes. Wil je meer geld uitgeven? Misschien kun je kijken of het suède jasje van HEMA nog ergens te koop is. Als je meer van internationaal shoppen houdt, kun je op zoek gaan naar een eBay shoplog voor inspiratie!

Als je nog steeds energie over hebt, kun je even los gaan met kinderliedjes om op te springen, je eigen horloge ontwerpen, zoeken naar een leuke winactie of inspiratie opdoen voor toffe kapsels 2013. Wat je natuurlijk óók kunt doen is knutselen met het menselijk lichaam, héél apart.

Misschien doen ze dat wel op de Waddeneilanden en moet je er met een dagkaart Texel voor de bus naartoe. Als je erg misselijk wordt van al die rondslingerende organen, kun je altijd nog op internet zoeken naar feiten over fobieën en om je gedachten een beetje te verzetten in de bus terug naar huis, hou je je lekker bezig met leuke onzin apps!

Over onzin gesproken: Ik vind dit verhaaltje inmiddels lang genoeg. Het was me een waar genoegen om het te schrijven, weer eens iets héél anders. Tot morgen weer!