Daar is er weer één! Ik heb deze tag expres nog een week opgeschoven, omdat ik er op 21 februari ook al één had. Ik zou zelf elke week wel een tag willen doen, maar ik hou van veel afwisseling en dus moeten soortgelijke artikelen niet al te dicht op elkaar liggen. Zou je misschien helemaal niets van merken, maar ik wel en het is nu eenmaal één van mijn ‘regels’. Genoeg inleiding, tag time!

Drie dingen in mijn tas

Mijn iPhone gaat altijd mee, zelfs al hoef ik alleen maar wat in de brievenbus 50 meter verderop te gooien. Ik zou maar iets tegenkomen wat leuk is om te fotograferen. Dat is gelijk hoofdreden één waarom ie altijd mee moet.

Verder draag ik de laatste tijd bijna altijd mijn migrana stick bij me voor wanneer ik weer last van hoofdpijn krijg en tot slot heb ik in 2 tassen een boekje met het tijdschema van de veerdienst, zolang ze nog geen iPhone app hebben.

Drie dingen gevonden op mijn bureau

Ik heb een bureau op mijn slaapkamer, maar die is niet in functie. Ik zit er nooit achter, maar gebruik ‘m voornamelijk om kleren op te dumpen. Er staat weliswaar zelfs een pennenbakje, maar ook daar doe ik niets mee. Administratie doe ik aan de eettafel en de pc staat op een computertafel, dat zie ik nog het meest als bureau.

Momenteel zijn daar geen rondslingerende items te bespeuren, maar het eerste wat ik tegenkom, is een briefje van een H&M-bestelling, een pen die ik in Delft kocht en een grappige hartvormige sleutelhanger met de verbleekte tekst ‘Hart voor uw Wijk’, die ik ooit van een politieagent kreeg.

Drie favoriete meubels in mijn woonkamer

Mijn woonkamer is een heerlijke plek waar ik me altijd fijn voel. Mijn ultieme favoriet is de rode leren hoekbank, die ik inmiddels anderhalf jaar heb. Ik kan er op hangen, zitten en zelfs op slapen en hij past perfect bij mijn strakke en stoere inrichting.

Twee andere favorieten zijn het kleine verrijdbare tafeltje wat ik als salontafel gebruik en, omdat ik in de woonkamer niets anders weet, als laatste mijn enorme kledingkast op de slaapkamer. Als ik die niet had.

Drie favoriete fruitsoorten

Ik ben dol op fruit, al zijn er perioden dat ik het minder vaak eet. Mijn ultieme favoriete fruitsoort is aardbeien. Alleen al bij het denken eraan loopt het water me in de mond. Verder frambozen en bramen denk ik. Appels en bananen eet ik het meest, die vind ik ook erg lekker, maar die hebben veel minder de ‘delicatesse’ factor die ik bij bovengenoemde drie wel heb.

Drie sites die ik haast elke dag bezoek

Google bezoek ik elke dag, no matter what. Ik ben een trouwe fan. Verder weet ik zo snel geen sites die ik echt elke dag bezoek. Ik volg veel blogs via RSS en degenen die elke dag een artikel online hebben staan, hebben meer kans dat ik elke dag een kijkje neem. Op de tweede plaats dus maar mijn eigen site, in elk geval om de statistieken een beetje bij te houden en als laatst, ja, natuurlijk! Facebook! How could I forget…

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

Momenteel is dat ‘I will wait’ van Mumford & Sons. Ik ben sowieso liefhebber van die band: Ik word spontaan vrolijk van hun muziek! Verder dat mooie liedje ‘With you’ van Matt Simons en tot slot ‘I love this city’ van Kane. Ondanks dat ik het zeker niet één van hun leukste nummers vind, blijft het wel in m’n kop zitten zodra ik het weer gehoord heb en dat was de vraag.

Mumford & Sons

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

Aan iemand die ik stiekem best leuk vind, maar waartegen ik steeds de verkeerde dingen zeg. Ik ben echt een enorme kluns op dat gebied en kan het dus beter uit m’n hoofd zetten. Ook denk ik aan het feit dat ik over iets meer dan 2 weken ga figureren in de tv-serie Dokter Tinus en dat enorm leuk, maar ook spannend vind. Tot slot denk ik aan de weersverwachting; Als het meezit, kan ik deze week weer lekker fietsen en gelijk ook in m’n korte fietsbroek. I really want to!

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Ik ken eigenlijk geen enkele andere blogger, maar geloof niet dat de meesten zich op hun blog opeens heel anders voordoen dan ze in het echt zijn. De bloggers die mij qua persoonlijkheid het meest aanspreken (en mede waarom ik ze ook volg) zijn Vera Camilla, Anne Solveig en Lotte van de blog Madam Lotte. In het echte leven trek ik meer naar mannen omdat ik daarmee doorgaans wat meer op één lijn zit, dus op zich is dit best bijzonder te noemen, :-)

Drie soorten favoriete make-up

Mijn all-time favoriete cosmeticaproduct is gel eyeliner. The blacker the better! Het heeft lang geduurd voordat ik er goed mee overweg kon, maar ik kan nu niet meer zonder! Verder merk ik dat ik blushes de laatste tijd leuker ga vinden. Ik gebruikte ze zelden en nu regelmatig, vooral in de winter geeft het net wat kleur op de wangetjes.

Tot slot ben ik echt fan geworden van matte rode lipstick. Ik heb ontdekt dat ik dat mooier vind dan glanzende. Dat geeft soms toch gauw een beetje het ik-heb-net-een-broodje-met-iets-te-veel-ketchup-gegeten effect, vind ik dan.

Drie leukste kledingstukken in mijn kast

Ik ben gek op mijn leatherlook-broeken. Dat zijn er dus meerdere, maar die zijn wel heel favoriet. Verder heb ik een muisgrijs T-shirt van ONLY met tekstprint wat echt favoriet is. Er hebben al twee keer vetvlekken in gezeten die ik er met heel wat moeite weer uit heb kunnen krijgen en hij is niet meer in de beste staat, maar ik hou van dat shirt!

Tot slot mijn zwart-grijs gestreepte jurkje met lange mouwen van H&M. Ondanks dat ik mezelf niet superslank vind en het een strak jurkje is, staat ie me op de één of andere manier echt goed. Een favoriet die overigens eigenlijk ook in het lijstje thuishoort is mijn Yamaha jasje. Misschien niet het meest fashionable kledingstuk, maar ik draag hem altijd met fietsen en in het voor- en najaar is dat dus dagelijks. Die verdient dus eigenlijk ook een plekje!

Drie favoriete parfums op dit moment

Ik ben heel saai op dat gebied. Ik geef niet graag geld uit aan parfums en toen ik een paar jaar geleden de budgetgeuren van Playboy ontdekte, was ik om. Veel geurtjes vind ik snel te zoet of liefjes. Ik hou van kruidige en zwoele geuren.

Mag ook best wat zwaarder zijn, maar dan wel zonder dat je spontaan flauwvalt. Ik heb inmiddels vier geurtjes van Playboy en de Play it Rock, Play it Spicy en de VIP geuren zijn daarvan mijn favorieten.

Drie favoriete beauty & fashion sites

H&M it is baby! Niet te geloven dat ik een paar jaar geleden nog niets van deze Zweedse keten moest hebben, nu weet ik er elke keer toch aardig te slagen. Ik vind de collecties van H&M ook steeds leuker worden en mijn kledingstijl is ook wel veranderd door de jaren heen, vandaar dat het nu misschien wat meer matcht dan voorheen. Ik vind het ook fijn dat je kan zoeken zonder in rekken te hoeven graaien, dat is voor mij niet altijd handig.

Verder shop ik graag op eBay voor sieraden en beauty. Ik haal bijvoorbeeld de Moroccon Oil en Chi Silk Infusion voor m’n haar voor heel wat minder geld! Tot slot More4Cosmetics. Ik koop niet vaak make-up via internet, maar heb inmiddels een paar keer wat besteld via deze webshop en ben zeer tevreden. Als je een vraag hebt, word je via Twitter ook snel te woord gestaan.