Ik ben erg laat met het artikel van vandaag, maar ik had een erg drukke dag! Vanmorgen was ik aanwezig bij de aanplant van nieuwe bomen op de krib tegenover Woudrichem (artikel morgen online), eenmaal thuis boodschappen gedaan en vervolgens als een razende foto’s bewerken en een artikeltje tikken voor Regio Woudrichem.

Maarrr, nu eerst de uitslag van de Wipit winactie van vorige week donderdag! Ik ga jullie niet lang in spanning houden en zonder veel omhaal gelijk de winnaars van een setje Wipit schoonmaak-pads voor je mobiele telefoon bekendmaken!

  • Agnes Advocaat
  • Martin van der Vliet
  • Ruben Hoogendoorn

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Ik stuur jullie vandaag nog een e-mail bericht met het verzoek om een adres door te geven waar ik het setje Wipits naartoe kan sturen!