Voor iemand die filmen zo leuk vindt, doe ik het veel te weinig. De focus ligt eigenlijk altijd op fotografie en vaak heb ik, bijvoorbeeld bij evenementen, achteraf pas zo’n moment dat ik denk. Je had een stukje moeten filmen! Vloggen doe ik helemaal nooit. Ik heb er nog steeds moeite mee om met een camera op straat te lopen en mezelf filmen doe ik ook liever niet.

Maar, ik heb dit keer toch een filmpje! Ik zag pas bij iemand een video waarin ze haar favoriete sieraden liet zien en ik werd meteen op een idee gebracht! In mijn filmpje zie je praktisch alle sieraden voorbij komen, mijn complete verzameling dus. Waarbij ik weiger het woord ‘stash’ te gebruiken omdat ik dat echt al veel te vaak hoor :-)

Ik moet wel zeggen dat het filmpje eerst véél langer was, maar met een beetje strak monteren heb ik ongeveer een half uur aan beeldmateriaal terug weten te brengen tot iets minder dan een kwartiertje.

Filmen vind ik leuk, monteren vind ik pas echt heerlijk om te doen. En hoe strakker, hoe beter. Cut the crap is wel zo’n beetje mijn letterlijke motto in dat geval. Genoeg inleiding, veel plezier met kijken en ik ben benieuwd wat je van mijn sieraden vindt!

Genoemde winkels/webshops etc.