Zoals je weet, ben ik dol op vragenlijstjes en tags. Dit keer draaien we de boel eens om en mag jij vragen stellen, die ik vervolgens in een ander artikel ga beantwoorden. Ik heb geen idee of je je überhaupt geroepen voelt om mij iets te vragen, dus de kans bestaat dat dit artikeltje een flop wordt, maar daar gok ik dan maar op.

Vragen staat vrij is dus het onderwerp wat centraal staat in dit artikel. Of het nou over mijn huisdieren gaat, haar of kledingstijl, dingen die ik heb meegemaakt, vakanties, mijn blog of andere hobby’s, mijn visuele beperking, schooltijd (long, long time ago) of wat mijn voorkeuren op het gebied van eten zijn, name it!

Zolang je het maar een beetje netjes houdt, maar dat zal wel goed komen denk ik zo. Dit is dus met recht het kortste artikeltje wat ik in tijden getikt heb, maar het is nu aan jou, dus brand maar los! Alle vragen zal ik beantwoorden in een post.