Afgelopen week was prima! Naar Loevestein voor de aanplant van nieuwe bomen, vrijdag naar m’n moeder pannenkoeken eten, omdat het pannenkoekendag was. Eerder de week is m’n vader geweest met wat computerproblemen en zijn we een frietje gaan eten bij het tentje Buiten de Waterpoort. Verder ben ik veel in de weer geweest met Spotify en wat leuke dingen gekocht waarvan nog een shoplog volgt.

dinsdag 12 en woensdag 13 maart

Dinsdag ben ik de hele middag bezig geweest met Spotify. Ik gebruik het om nieuwe muziek te ontdekken en zit de laatste tijd in een periode waarin ik veel naar blues luister. Ik heb een lijstje waarin ik alles kieper wat ik wil downloaden, maar sommige muziek is nergens te vinden. De oplossing? Gewoon opnemen, beetje bijsnijden en klaar, muziek kopen doe ik bijna nooit. 🙂

En ik maar denken dat die Angry Birds hype al lang voorbij was. Of ze lopen bij de boekwinkel achter. Ik kom daar minstens twee keer per week om post weg te brengen en deze week viel mijn oog op dit schap. Het beest op de bovenste plank vind ik wel grappig.

donderdag 14 maart

Donderdag naar de krib bij Slot Loevestein om de aanplant van de eerste nieuwe boom bij te wonen, daarover schreef ik al eerder. Behalve een serie foto’s met de Canon SX30, maakte ik er ook een paar met m’n iPhone dat zijn dus deze twee. Op de eerste foto zie je het slot in silhouet, op de tweede foto ben ik achteraf in de weer geweest met een scherptediepte-app, waardoor de foto een beetje een tilt-shift effect heeft gekregen.

‘s Middags kwam mijn geliefde postbezorger langs met een pakketje van Vimodos, waar ik een tof shirtje van Vero Moda had besteld. In de doos zat ook deze grappige pen in lipstickvorm. ‘s Middags kwam m’n vader langs en zijn we wat gaan eten.

In het restaurantje maakte ik de foto van de paarse (kunst)bloemen in zilverkleurige vaasjes en op de terugweg kiekte ik dit moderne kunstwerk. Ik vond het zo mooi dat ik later nog ben gaan vragen wat ie kostte. Ruim € 400, dus ik geniet er wel van zolang hij daar hangt. 🙂

vrijdag 15 maart

Een hele berg foto’s van vrijdag. Altijd als ik bij m’n moeder geweest ben, kom ik met veel foto’s thuis. Reden? Het licht in haar huis is beter dan bij mij en ze heeft altijd mooie bloemen. Ik kan thuis geen plant neerzetten omdat Micky alles kapot vreet.

Als ik een bos bloemen neerzet, gaan zijn ogen glanzen en doet hij niets anders dan proberen erbij te komen om de boel kaal te vreten. Misschien ook een paar paaltjes met gaas erom erbij zetten? 😀

Alle foto’s zijn dus bij m’n moeder gemaakt. Ze had gevraagd of ik pannenkoeken kwam eten en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! M’n oma en de buren van m’n moeder waren er ook bij, was gezellig zo met z’n vijven! Zelf vind ik de foto van de glazen bol heel gaaf geworden, maar de rest is ook zeker niet onaardig, vind ik.

zaterdag 16 maart

Gisteren kwam de postbode alwéér (jippie!) en bracht ie mijn nieuwe huistelefoon. Degene die ik had was echt versleten. Kraakte vaak en er waren steeds meer toetsen lam op beide handsets, waardoor het lastig werd om ze te bedienen. De nieuwe is van hetzelfde merk (Panasonic) en was zelfs goedkoper dan de vorige. Weer met ingebouwde voicemail en twee handsets. Blij mee!

Ernaast een foto van mijn inmiddels compleet gecustomizede broek. Deze kocht ik van iemand op Marktplaats en ik heb hem vervolgens ingenomen over omdat ik hem te wijd vond. Een paar weken later had ik hem aan op een dag dat ik veel op m’n knieën gezeten heb.

Toen ik ‘s avonds tv zat te kijken en iets kouds aan m’n knieën voelde, bleek de broek op beide knieën gescheurd. M’n moeder heeft het met de nodige moeite weten te repareren en omdat de stiksels niet mooi waren, heeft ze er strips overheen genaaid die ik best stoer vind eigenlijk. 🙂

zondag 17 maart

Tot slot twee foto’s van vandaag. Tijdens een wandeling met Bas deze foto gemaakt. Eigenlijk heb ik al te veel foto’s vanaf dezelfde plek, maar ik vond die wolkenlucht wel iets hebben. Ernaast mijn nieuwe boots, deze komen binnenkort ook voorbij in een shoplog, maar ik ben er zo blij mee, dat ik toch vast een foto maakte.