Dit wordt een hele korte en snelle Weekly Snaps, want ik ben moe, zit niet lekker in m’n vel, moet ook nog een item voor morgen tikken en m’n haar wassen, plus ik moet iets eten. Sowieso zijn er niet zoveel foto’s van afgelopen week, dus zitten ze dit keer ongesorteerd in een collage.

Als eerste een foto van Bas. Hij lag zo leuk met die pootjes op de rand. Dezelfde dag ben ik bezig geweest een filmpje te maken en monteren voor het artikel van morgen. Dan de nieuwe bandana voor Bas: Rood satijn en zelf gemaakt met m’n inmiddels overleden naaimachine. Deze heeft ie donderdag tijdens het figureren gedragen.

De foto van de schepen maakte ik vandaag tijdens een informatieve vaartocht met de veerpont. Doordat het erg druk was en ik niet heel vroeg aanwezig, heb ik er weinig van meegekregen en behalve deze, geen andere foto’s gemaakt.

Dan een mooie roos die ik woensdag bij Bijou Brigitte scoorde en donderdag bij mijn outfit op de set heb gedragen. De foto die ik daarvan heb gemaakt, heb ik trouwens alsnog verwijderd omdat ik hem echt stom vond.

Dan een foto van mijn ‘oorlogswond’. Dinsdag was ik bij de dokter om moedervlekjes weg te laten halen. Was niet nodig, maar meer omdat ik ‘t zelf wilde. Dit plekje onder m’n arm heb ik nog steeds last van en die heeft ook behoorlijk gebloed de eerste dag.

De eerste foto op de laatste rij maakte ik nadat ik terug was van het figureren. Ik was tot op het bot verkleumd en heb eerste werk mijn warmste trui aangetrokken. Omdat ik ook best moe was ben ik even op de bank gaan liggen. Het enige restant van mijn uitdossing is de make-up.

Vervolgens een foto van een onhandige actie die ik gisteravond uithaalde. Ik wilde melk pakken uit de koelkast en had opeens een enorme schram op m’n wang te pakken die ook gelijk dik werd.

Dat is wel weg, maar de kras zelf is nog duidelijk aanwezig. Ik smeer er telkens zalf aan en probeer foundation en concealer te vermijden. Omdat ik overmorgen weer op de set moet zijn, zal ik wel aan het plamuren moeten om ‘t weg te werken, vrees ik.

Tot slot een outfit foto. Ik had onlangs deze leuke legging met camouflageprint besteld bij ONLY en ben er erg blij mee. Hij is een beetje aan de ruime kant, maar ik had geen zin om hem terug te sturen om een maat kleiner te bestellen, dus lekker zo gehouden. Ik heb broeken sowieso vaak liever wat ruimer. De zwarte trui die ik erbij draag, heb ik al langer en dat is één van mijn favorieten. Tot zover de foto’s van afgelopen week in vogelvlucht!