Zoals ik onlangs al schreef, heb ik dit keer weer een hele leuke winactie! Ik mag in samenwerking met Wipit een aantal setjes screen cleaning pads voor je smartphone weggeven. Niet één winnaar dus, maar drie! Aangezien iedereen tegenwoordig een smartphone of tablet (daar werken ze evengoed voor) heeft, kan iedereen meedoen!

Zelf maakte ik een jaar geleden voor het eerst kennis met de handige schoonmaak pads van Wipit, na het verschijnen van een post op één van de iPhone gerelateerde websites die ik volg. Ik was direct enthousiast en heb een setje besteld.

Iedereen met een smartphone of tablet kent het probleem van een ‘vette vinger scherm’ tenslotte wel: Ook al was je je handen 50 keer op een dag, toch wordt je scherm vanzelf toch weer vies en daardoor soms zelfs slecht leesbaar.

Wat is Wipit

Een brillenschoonmaakdoekje meeslepen is een optie, maar niet handig. Zo’n ding vraagt erom zoek te raken en als je er de hele dag mee in je broekzak rondloopt, bestaat de kans dat je ‘m op een dag aanziet voor een zakdoek. Dan zijn de schoonmaak pads van Wipit een stuk handiger! Lekker klein en je hebt ze altijd bij je, doordat je ze op de achterkant van je telefoon plakt!

Doordat er geen lijm op zit, blijven er geen plakresten achter. Toch kun je het keer op keer weer terug plakken op je telefoon, waardoor je er heel lang mee kunt doen! De bovenkant van de pads is gemaakt van microfiber, waarmee stof en vette vingers goed opgenomen kunnen worden en je scherm weer mooi schoon wordt!

Origineel verantwoord

De pads zijn niet alleen handig en duurzaam, maar ook nog eens stoer, leuk, grappig, schattig of gewoon cool. Je kunt ze namelijk in verschillende dessins kopen! Met ludieke teksten, een sexy panterprint, abstracte vormen, camouflageprint en meer.

Wanneer je 250 stuks of meer bestelt, kun je kiezen om de Wipits te personaliseren, met bijvoorbeeld een logo of slogan. Op deze manier zijn de pads ook geschikt om in te zetten als marketing- of promotiemateriaal, zeker omdat ze zo zichtbaar zijn achterop een smartphone.

Waar te koop?

Ze zijn te koop op wipit.com en er worden regelmatig nieuwe designs toegevoegd. Bedrijven die het product zelf willen verkopen, kunnen zich op de Retailers List laten zetten, maar er staan op de site (nog) geen overige verkooppunten vermeld.

Wipit biedt gratis wereldwijde verzending en een setje met 4 kleine of 2 grote pads kost € 6.99, dus heel betaalbaar voor iets waar je heel lang mee doet! Je kunt via de webshop trouwens betalen met PayPal, overschrijving of creditcard.

WipIt website

Winnen!

Ik mag drie setjes met daarin 4 bedrukte Wipits weggeven.
Wat moet je doen om kans te maken?

Plaats onderstaande tekst op Twitter

#winactie Ik maak kans op een setje coole yourwipit cleanpads voor mijn smartphone bij @estrellaWeb. Meer info: estrellaweb.nl
verstuur tweet (opent in nieuw venster)

Laat in een reactie weten waarom je graag een setje wilt winnen.

De drie origineelste reacties winnen een setje Wipits! Vergeet dus niet om een reactie achter te laten als je wilt winnen. Om wat meer overzicht te houden, vraag ik je uitsluitend te reageren via de blog en niet via Facebook of Twitter. Laat uiteraard een geldig e-mailadres achter. Als je gewonnen hebt, neem ik contact met je op voor je adres, zodat ik je prijs kan versturen.