Nadat bijna alles voor de afgelopen week geschreven en ingepland was, zat ik voor vandaag met een lege dag. Aangezien ik vrijdagavond geen inspiratie had en best wel moe was, heb ik me er gemakkelijk vanaf gemaakt met wat quotes die me erg aanspreken en die ik graag wil delen.

Ik kwam deze serie tijdens ‘n korte surftocht op StumbleUpon en alle afbeeldingen zijn afkomstig van LifeHack.org. De teksten op deze afbeeldingen onderscheiden zich van de meeste foto’s met quotes, doordat ze wat minder zoetsappig zijn en meer om eens goed over na te denken!

Vooral de quotes over het accepteren van je beperkingen (die met het speed limit bord), beide quotes met een foto met iemand met een surfplank en de tekst bij de foto van de man in pak met paraplu, spreken me het meest aan en sluiten ook aan op de manier waarop ik mijn leven leef. Alle afbeeldingen kun je overigens aanklikken, zoals gewoonlijk.