In januari 2012, ruim een jaar geleden, plaatste ik een blogsale. Helaas liep dat niet zo goed als ik hoopte, wat waarschijnlijk ook kwam doordat er destijds wat minder vaste volgers waren. Sowieso vond ik het uiteindelijk ook een stuk makkelijker om spulletjes via Marktplaats te (blijven) verkopen.

Maar omdat blogsales toch een bepaalde aantrekkingskracht hebben, leek het me leuk er zelf één te maken, maar dan met uitleg en verwijzing naar mijn Marktplaats pagina. Het is best veel werk om een blogsale bij te houden en omdat ik dus ook alles op Marktplaats heb staan, is het dubbel. Maar nadat ik gister nieuwe make-up en wat andere dingen had toegevoegd, leek het me leuk hier toch over te schrijven.

Bovenstaand een collage die ik heb gemaakt met wat producten die ik momenteel aanbied. De cosmetica en overige beautyproducten, zijn meestal slechts één keer gebruikt of helemaal nooit.

Gebruikte lipsticks of oogschaduw zou ik nooit verkopen. Naast make-up, heb ik kleding en sieraden op mijn pagina staan. Klik op de collage of deze link om mijn advertenties te bekijken. Heb jij ook een Marktplaatspagina? Vermeld ‘m in je reactie!