De lente is onlangs officieel begonnen en ondanks dat het weer er nog niet bepaald lenteachtig uitziet en je nog met een sjaal en handschoenen naar buiten moet, leek het me toch leuk om deze Spring tag te gaan doen, in de hoop dat het tóch een beetje een voorjaarsgevoel zal geven!

Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?

Gewoon mijn eigen nagelkleur. Geen nagellak dus. Ik heb al eerder laten weten dat ik bepaald geen fan van nagellak ben. Nooit geweest ook. Ik draag het hooguit 3 keer per jaar en dat is grappig genoeg bijna altijd in de zomer. Als ik al nagellak draag, is dat gelijk knalrood. Dat vind ik de enige mooie kleur voor nagellak.

Hoe zie jij er op je paasbest uit?

Als ik me moet kleden voor een speciale gelegenheid, draag ik graag een rokje of een jurkje. Zeker omdat ik die normaal niet vaak draag, geeft dat al gauw iets feestelijks. Leuk truitje en een paar mooie en comfortabele laarzen erbij en ik ben klaar.

Hakken vind ik geweldig, maar ik kan er niet goed op lopen en omdat ik alles te voet doe en kilometers loop is het niet praktisch. Ik heb wel een paar laarzen met hakken, maar die draag ik nooit meer. Sowieso krijg ik er ook vaak rugpijn van en het is ook niet goed voor je voeten.

Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?

Ik heb vier parfums en die gebruik ik het heel jaar door. Geen speciale lentegeur dus.

Welke items in je kledingkast bewaar jij speciaal voor de lente?

Alweer zo’n vraag waar ik geen antwoord op weet. Vroeger had ik een aparte winter en zomer-afdeling in mijn kast en de winterkleren gingen in het voorjaar naar boven. Nu ligt alles in één kast en ik heb niet echt speciale lente-items. Zodra het mooi weer wordt trek ik een shirtje met korte mouwen aan, maar mijn broeken en rokken draag ik het hele jaar door. Wel zo makkelijk.

Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?

Ik denk dat dat toch melk wordt. Puur hou ik niet van. Wit vind ik wel weer lekker, maar daar word ik snel misselijk van. De beste combinatie vind ik melkchocolade met witte chocolade. Die combinatie vind ik echt super!

Van welk nummer krijg je de lente in je bol?

Ik kan daar eigenlijk niet echt een rechtlijnig antwoord op geven, maar het nummer Hemingway van Bløf komt aardig in de buurt. Ik heb dat nummer ook een keer bij een filmpje gebruikt wat ik gemaakt heb in het voorjaar en sindsdien associeer ik dat liedje met de lente.

Hier het filmpje waarbij ik dit nummer gebruikt heb.

Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?

De zon! En de natuur die in het voorjaar op z’n mooist is. Prachtige bloemen, fris gras en allerlei leuke jonge dieren. Lammetjes geven mij altijd het ultieme lentegevoel.

Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?

Musthave, musthave. Daar moet ik toch wel erg diep over nadenken. Er zijn altijd wel dingen die ik nog graag wil hebben op kledinggebied, maar niet speciaal iets wat met de lente te maken heeft volgens mij. Ik zou nog wel zo’n lange wijd uitlopende rok erbij willen. Die heb ik vorig jaar één gekocht met een leuk printje erin en ik vind ze echt fantastisch! Staat leuk en draagt heerlijk.

Maxi-rok in vrolijke kleuren