Je hoort me met regelmaat over het pontje, waar ik vaak de rivier mee oversteek. Ik ben vaste klant. Nu werd ik een mandje of twee geleden benaderd door iemand van de veerdienst, met de vraag of ik misschien mee wilde werken aan een interview voor hun personeelsblad, omdat ze mij ‘de juiste persoon’ daarvoor vond.

Omdat ik het zo leuk vond en me ook vereerd voelde, heb ik de vragenlijst dezelfde dag nog ingevuld en terug gemaild. Een poosje later kreeg ik weer een mailtje, met het uiteindelijke stuk in een Wordbestandje, of ik het wat vond geworden. Nou en of! Er was een heel leuk stukje van gemaakt waar ik erg tevreden over was.

Interview voor Veerdienst Gorinchem

Inmiddels heb ik een screenshot van het artikel. Er was gevraagd een foto mee te sturen, dus ik heb mijn huidige profielfoto gekozen. Zelf hebben ze er een foto van Bas bij gezocht op m’n site, omdat die natuurlijk ook voorkomt in het verhaal. Ik wil je graag het artikel laten zien en vind het eigenlijk best wel stoer dat ik gewoon in het personeelsblad van de veerpont sta!

Mocht je eens in de buurt van Gorinchem of Woudrichem zijn, moet je zeker eens overvaren met de veerdienst. Hun slogan is niet voor niets “De beste weg gaat over water” En wat mij betreft ook de leukste.

Op deze link kun je de dienstregeling bekijken en ook de trajecten waarop je kunt overvaren. Je kunt ook een rondje pontje doen als je eens met de fiets in de buurt bent. Zeker aan te raden voor bijvoorbeeld een mooie zomerdag!