Het nadeel van meerdere berichten vooruit schrijven, is dat je er lui van wordt. Je gaat er vanuit dat je voor de volgende dag ook wel wat klaar had staan. Voor vandaag was dat dus niet het geval. Gisteravond kwam dat even in me op, maar ik was moe en had andere dingen aan mijn hoofd. Vandaag ben ik nog steeds moe, maar toch maar wat schrijven.

StumbleUpon staat altijd garant voor leuke vondsten. Zo ontdekte ik vandaag de website WeaveSilk.com, waar je je eigen interactieve kunst kunt maken. Het doet me denken aan een caleidoscoop of zo’n tekensjabloon waar je op papier dit soort dingen mee kunt maken.

Vroeger had ik dat ook. Heel leuk om met verschillende penkleurtjes een waar ‘kunstwerk’ te maken. Dit is dus iets soortgelijks, maar dan op internet. Ondersteund door een redelijk zweverig achtergrondmuziekje, kom je helemaal tot rust bij het uitleven van je artistieke genen.

Je kunt met verschillende kleurtjes werken, de rotatiekracht instellen en nog een paar opties. Ook kun je je creatie opslaan als afbeelding of delen op onder meer Facebook en Twitter. Simpel maar doeltreffend, zeg maar. Onderstaand één van mijn werkjes, dit lijkt wel een beetje op een zon vind ik. Je kunt het zelf eens proberen op weavesilk.com