Het nadeel van meerdere posts vooruit schrijven, is dat je er lui van wordt. Je gaat ervan uit dat je voor de volgende dag ook wat klaar hebt staan. Voor vandaag was dat niet het geval. Gisteravond kwam dat even in me op, maar ik was moe en had andere dingen aan mijn hoofd. Vandaag nog steeds moe, toch maar wat schrijven.

StumbleUpon staat altijd garant voor leuke vondsten. Zo ontdekte ik vandaag de website WeaveSilk.com, waar je je eigen interactieve kunst kunt maken. Het doet me denken aan een caleidoscoop of zo’n tekensjabloon waar je op papier dit soort dingen mee kunt maken.

Vroeger had ik dat ook. Heel leuk om met verschillende pen-kleurtjes een waar ‘kunstwerk’ te maken. Dit is dus iets soortgelijks, maar dan op internet. Ondersteund door een redelijk zweverig achtergrondmuziekje, kom je helemaal tot rust bij het uitleven van je artistieke genen.

Je kunt met verschillende kleurtjes werken, de rotatiekracht instellen en nog een paar opties. Ook kun je je creatie opslaan als afbeelding of delen op social media. Simpel maar doeltreffend. Onderstaand één van mijn werkjes, dit lijkt wel een beetje op een zon, vind ik. Je kunt het zelf proberen op weavesilk.com