Afgelopen week is redelijk snel voorbij gegaan. Met onder meer figureren, wandelen, films kijken en een nieuwe hobby vinden in het tekenen van typografie. Overdreven veel foto’s heb ik niet gemaakt, maar ik gun je toch graag een kijkje in mijn week.

maandag 25 maart

Maandag heb ik weinig bijzonders gedaan. Film kijken op de bank, getuige de eerste foto. Bas lag op schoot te dutten. De tweede is weliswaar niet heel charmant, maar hier kun je duidelijk zien dat de kras die ik een paar dagen eerder opliep, nog steeds duidelijk aanwezig is. Tot slot een foto van mijn wekker, met het alarm op een voor mijn doen behoorlijk onchristelijk tijdstip.

dinsdag 26 maart

Behalve de foto’s van Tygo Gernandt en Bas die ik in de post over m’n Dokter Tinus avontuur liet zien, had ik er nog een aantal gemaakt. Ik ben iemand die liever te veel schiet dan te weinig en aangezien Bas z’n kop niet stil wilde houden, waren dat er meer dan twee.

Een aantal zijn mislukt omdat Bas druk zat te doen, maar voor een soort photobooth-achtige collage als deze, vind ik dat juist wel leuk. Tygo had er de grootste lol in. Ik heb trouwens gister nieuwe data voor draaidagen doorgekregen, dus misschien geef ik het nog een kans, ondanks dat ik twijfelde of ik het nog wel zou doen. Het heeft toch wel iets.

130326-tygo-bas-collage

woensdag 27 maart

Ook over mijn nieuw ontdekte hobby in het tekenen van typografie, heb ik al eerder verteld de afgelopen week, om precies te zijn in dit artikel. Toch vond ik het wel leuk om hier nog een foto van te laten zien, dit is zeg maar de Instagram versie.

Dit was mijn eerste en inmiddels heb ik er drie en ben ik nu bezig aan een adres-als-typografie projectje, maar dat is nog lastig, te oordelen naar het aantal keer dat ik overnieuw ben begonnen. Ach, ik weet nu een adresje waar ik m’n pennen kan halen!

typografie-brabant

donderdag 28 maart

Ook deze foto heb je al eerder langs zien komen in het Fashion Shoplog artikeltje van afgelopen vrijdag. Ik had deze trui van iemand op Marktplaats gekocht en heb hem na het passen gelijk aangehouden, echt helemaal mijn ding met dat rood en zwart gebreid.

Toevallig had ik diezelfde dag ook al een rood met zwart gestreept truitje aan wat één van mijn favorieten is, maar inmiddels behoorlijk lelijk aan het worden, dit is dus een mooie vervanger, al is het wel een heel ander model. Die broek heb ik overigens al een paar jaar.

130328-ester

vrijdag 29 maart

Dan twee foto’s van m’n beestjes. Een zwart-wit foto van Bas en een stoere foto van Micky. In het midden een foto van de winkelpassage met de totaal niet passende naam Botersteeg. Zo in het zwart-wit en met al dat glas vind ik het haast iets futuristisch hebben.

zaterdag 30 maart

Zaterdag spotte ik deze leuke kaart toen ik bij HEMA in de rij stond voor de kassa. Ik moest gelijk aan de postbode denken en denk dat ik ‘m eerdaags ga kopen, kan ik allicht nog eens wat mee en dan heb ik ‘m maar vast.

De tweede foto is een screenshot van mijn TV. Zoals je weet, vind ik sinds kort Chris Pine helemaal geweldig en zaterdag heb ik People Like Us gekeken. Sowieso een mooie film, nóg mooier omdat hij erin speelt! Van deze shot móest ik een foto maken!