Weer een week voorbij, wat gaat het hard! Inmiddels zitten we in april en het is de hoogste tijd dat de lente definitief gaat doorbreken! Afgelopen week heb ik niet zo veel bijzonders gedaan.

Eigenlijk was m’n weekend drukker dan de week, met een leuk muziekevenement gisteravond en vandaag een familiebezoekje in Wijk en Aalburg. Omdat ik weer niet heel erg veel foto’s heb, zie je ze dit keer weer in een collage, die ik overigens tegenwoordig maak via ribbet.com.

Allereerst een foto van Micky, hierbij gaat ‘t vooral om het licht. De zon scheen fel en daardoor krijg je een apart effect. Ernaast een foto die ik dinsdag maakte. Ik voelde me in het begin van de week grieperig en lag lekker onder m’n deken op de bank.

Dan een foto van twee flesjes kamille-spul. Omdat ik de kleur van m’n haar wil opfrissen zonder het lichter te maken, heb ik gedroogde kamille-bloesem gekocht, die vervolgens in kokend water geweekt, het geheel na een half uurtje uit gezeefd en het resultaat zit in deze flesjes.

Ballerina’s! Ik moet zeggen dat ik nooit ballerina’s draag, meestal vind ik ze stom en truttig en ik krijg van open schoenen ook steevast kapotte voeten door snijdende randjes en bandjes. Deze vond ik erg leuk en ze zitten tot nu toe lekker. Ze zijn van imitatie-suède met een strikje. Er blijven wel snel pluisjes en haartjes aan plakken.

Als vijfde een foto van mij. Ik heb ‘m op Instagram gezet met de tekst “Waiting for you <3” Drie keer raden op wie ik zat te wachten! Gelukkig is het wachten beloond. Dan nog twee beschuitjes. Met hagel en muisjes. Ik heb de beschuiten weer helemaal ontdekt de laatste tijd.

Ook ontdekte ik de kaasstengels, ik dacht dat ik ze niet lekker vond, maar dat bleek mee te vallen! De katten waren er ook gek op! Dan een foto van gisteravond. Na lang dubben heb ik m’n camera thuis gelaten, omdat ik niet wist hoe de setting was en het niet altijd gezellig is om de hele tijd met een camera voor je neus te gaan staan.

De laatste vier zijn van vandaag. Ik ben met m’n moeder op bezoek geweest bij oma. Ze had een bos mooie gele tulpen staan en toen ik Bas even buiten had laten rennen op het grasveld, had ik een madeliefje tussen zijn bandana gestopt, die nog best lang bleef zitten ook. Verder een foto van mijn zonnebril die 6 maanden opgesloten heeft gezeten in mijn fietskoffertje en de foto met de molen op de achtergrond maakte ik op de terugweg naar huis.