Een nieuwe week in foto’s en een nieuwe manier van weergeven. Ik ben altijd op zoek naar betere manieren om foto’s weer te geven in blogposts en ik denk nu weer iets gevonden te hebben. Ik ga proberen vanaf nu elke dag van de week in een collage weer te geven. Eens kijken hoe ik dat eruit vind zien en of ik het niet te veel werk vind. Nu verder met de foto’s!

8 en 9 april

Maandag ben ik met wat klusjes bezig geweest. Mijn nieuwe naaimachine werd bezorgd en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Ik ben geen genie met de naaimachine, maar wat simpel verstelwerk of in dit geval een jurkje naar top inkorten, dat wil nog wel lukken.

Links ernaast een paar stroomdraadjes. Ik was het zo zat dat één van m’n speakertjes niet goed werkte, dat ik er maar eens mee aan de gang ging, en met succes. Tot slot een foto van mijn nieuwe Micron pennen. Ik had er dus al twee met nummer 8, nu heb ik er drie diktes bij.

10 april

Woensdag was niet wat je noemt een leuke dag, de reden heb je in dit artikel al kunnen lezen. Desondanks was het wel een héél afwisselende dag. Het begon er al mee dat ik een verdwaalde hond sort-of ‘gered’ heb. Vervolgens ben ik voor niks naar het Piazza Center gereden, waar ik toen mezelf maar wat troost-eten heb gegund, in de vorm van een lekkere wafel met kersen.

Later ben ik nog een rondje wezen raggen met m’n fiets, gewoon in de stad, geen zin om het elders te zoeken. Het rondje Buiten de Waterpoort is nog altijd favoriet voor sprintjes. ‘s Avonds naar het gemeentehuis in Woudrichem voor de jaarlijkse verkeersregelaars instructieavond.

M’n certificaat binnen en helaas nog zo’n 3 kwartier moeten wachten voordat ik naar huis kon, omdat het eerder afgelopen was dan voorheen. Dat leverde dan wel weer deze gave foto op. Tot slot een foto van mij, behoorlijk afgepeigerd van allerlei emoties en heen en weer gevlieg.

11 en 12 april

Allereerst een foto van een stoere donkergrijze Hyundai MPV die hier al tijden langs de haven staat. Ik vind ‘t gewoon een mooie auto. Hyundai is zeker niet mijn favoriete merk, maar er zitten best mooie modellen tussen. Ernaast nogmaals mijn nieuwe traguspiercing, die je ook al in dit artikeltje hebt gezien. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en ik heb er totaal geen last van. Er is niks dik of rood en ondanks dat het beter is van niet, kan ik er zelfs op liggen.

13 april

Gisteren moest ik even de stad in en was het een gezellige drukte in de stad. Toen er ook nog een fanfare-corps voorbij kwam, was het feest compleet, ik had bijna het gevoel alsof het carnaval was, maar dit was ter ere van het jazzfestival wat elk jaar in Gorkum wordt gehouden.

Ernaast een niet al te spannende foto van de dijk in Sleeuwijk. Eindelijk weer fietsen, al was het voor in de korte fietsbroek eigenlijk nét te koud en was de wind ook erg hard. Tot slot een lekker bakje yoghurt met muesli, banaan en aardbeien, ik kan daar echt zo van genieten!

14 april

Vandaag zou ik met m’n moeder gaan ballonvaren, maar dat ging niet door vanwege ‘t weer. Nu maar weer een nieuwe datum prikken dus, maar het leverde wel een leuke nieuwe typografie op. Verder ben ik, ondanks de harde wind, toch weer gaan fietsen, wat de rest van de foto’s in deze collage opleverde.

In Woudrichem haalde ik een lekker ijsje en slofjes bij de molen. Omdat het fietsen niet zo lekker was gegaan (tot 2 keer toe hyperventileren) besloot ik met de veerpont terug naar huis te gaan. Uiteindelijk was ik rond half 6 thuis.