Ik maak me er vandaag gemakkelijk vanaf met alle foto’s van de afgelopen week in één collage, ik heb op het moment wat last van m’n hoofd, waardoor ik moeite heb met lezen en dan is het niet handig om al te lang achter de computer te zitten.

De eerste twee maakte ik maandag. Een boek wat ik bij de bieb had geleend. Erg interessant en herkenbaar. De foto ernaast heb je al gezien in de blogpost van dinsdag, maar ik vind ‘m zo mooi dat ie hier ook wel ‘n plekje verdient.

Op de derde foto een hoogwerker waarmee ze in de stad bezig waren, ik zou graag eens op zo’n ding willen en heb het eens gevraagd, maar helaas mag dat niet, omdat ze dan niet verzekerd zijn.

Dan een foto van mij die ik ook als profielfoto heb op Facebook en Twitter, ik draag weer mijn ‘Pocahontas kapsel’, zoals ik het zelf noem: Met twee vlechtjes aan de zijkant van m’n hoofd. Dan een foto van een stoer busje van één of ander koffiemerk. Heb ‘m al vaker in de stad gespot, maar wilde ‘m nu toch even vastleggen.

Vervolgens de Grote Toren, vanuit een wat alternatief perspectief en daaronder twee foto’s met bloemen die ik donderdag maakte. De één bij m’n moeder en de ander in een tuincentrum. Zelf heb ik nooit bloemen in huis omdat Micky ze opeet. De derde foto op de tweede rij maakte ik van mijn arm candy.

Tot slot een foto van de ‘ziekenboeg’. Ik heb verstopte holtes en vrijdag had ik daar behoorlijk last van en voelde ik me echt niet lekker. Gelukkig was dat na een middagje beter, van die verstopte toestand ben ik nog niet verlost. Dan een foto van groene blaadjes aan de bomen: Bewijs van de lente! De laatste maakte ik vandaag tijdens een fietstochtje over Woudrichem.

Heb jij nog wat leuks meegemaakt?