Ik ben nog steeds ziek, inclusief koorts, dus heb de foto’s van deze week in één collage gezet, omdat dat makkelijker en sneller werkt. Voordat de griep me te pakken kreeg, heb ik in elk geval een leuke week gehad, met een fijne middag in Woudrichem met m’n moeder, pannenkoeken eten met m’n vader, wandelen, naar de kapper en voor het eerst zonder vestje m’n fietsrondje.

Maandag spotte ik deze Bentley. Vervolgens de Instagram-versie van één van de foto’s die je al voorbij zag komen in dit artikel. De derde foto is het resultaat van mijn broddelwerkje. Mijn piercing was ontstoken omdat ik hem eruit had gehad en nadat ik had gelezen dat je deze goed kon ontsmetten met zeezout oplossing, had ik meteen zeezout gekocht, water gekookt en een flesje geprepareerd. Het werkt super. Ontsteking was de volgende dag verdwenen.

Op Marktplaats loopt het ook lekker, te oordelen aan het aantal pakketjes wat ik afgelopen week de deur uit heb gedaan. Dit zijn er drie, maar ik heb dezelfde dag nog eens drie pakjes verstuurd. Vervolgens een foto van mijn knutselwerkje. Ik had plakhaakjes om tassen op te hangen, maar die waren helaas niet sterk genoeg.

Nu had ik zo’n keuken-rekje aan de zijkant van de meterkast gemonteerd en dat werkt super! Foto zes is er één van Bas die ik erg leuk vind. We stonden op het pontje te wachten toen ik op het idee kwam om deze te maken. De manier waarop de riem op de steiger ligt, lijkt het een hartje.

Woensdag weer naar Woudrichem, dit keer om pannenkoeken te eten met m’n vader. Bas was ook mee en kreeg ook een pannenkoek. De foto ernaast is officieel een panorama. Blijft een mooie locatie, zo met de uiterwaarden en molen. Vervolgens een foto van mijn ontbijtje: Yoghurt met banaan, aardbeien en muesli. Lekker en gezond!

Dan de laatste drie. Allereerst een zwart-witfoto van de veerpont die ik best leuk vind, dan een foto van m’n perzikboompje in bloei en tot slot de Lingehaven, die ik gisteravond maakte toen ik me iets beter voelde en het de hele dag voor me uit koekeloeren op de bank zat was.

De foto lijkt van vroeger, inclusief de lichte waas op de achterste rij huizen. Het sepia en bokeh effect heb ik er achteraf overheen gegooid. Ik had bij deze foto gelijk een idee hoe ik hem eruit wilde laten zien, wat voor gevoel ik over wilde brengen.