Dit jaar en deze maand bestaat mijn blog 11 jaar. Misschien zal je denken, waarom 11, waarom niet 10, of wachten tot 15. Nee. 11 is voor mij een bijzonder getal. En stiekem ook een beetje omdat ik de tiende verjaardag van mijn site vergeten was. Met mijn site bezig zijn vind ik een leuke bezigheid, maar leeftijd is bijzaak, slechts een getal.

Toch leek het me leuk er dit jaar iets aan te doen. Ondanks dat mijn blog al ruim een decennium bestaat, is er de laatste 2 á 3 jaar pas sprake van duidelijke verbetering van de content, regelmaat en het vergaren van (terugkerende) bezoekers. Ondanks dat ik me soms kan verbazen dat sommige beginnende blogs na een half jaar al succesvol zijn, heb ik dat geluk nooit gehad.

Maar dat heeft me nooit afgunstig of neerslachtig gemaakt. Bij mij is alles anders gegaan dan bij anderen, dus waarom dit ook niet. Plezier hebben in het schrijven, authenticiteit en de uitdaging van vinden van inspiratie is voor mij altijd belangrijker geweest dan aantal bezoekers of reacties.

Mijn blog is, behalve leuke tijdsbesteding, ook een leerproces voor me gebleken, ik heb mezelf zien transformeren van een naïeve en kwetsbare pessimist tot een sterke, meer zelfverzekerde selfmade woman met eigen stijl, een eigen mening en de kracht en de wil om zelfs in de kleinste hoekjes positiviteit te kunnen vinden. Dat heb ik mede te danken aan mijn blog.

Niets is tenslotte beter dan schrijven om je gedachten te verwoorden. Mede daarom, en om mijn bezoekers, te bedanken voor je feedback en input, trouwe of desnoods eenmalige bezoekjes, leuke en altijd positieve reacties en het leuke contact wat ik met een aantal zo nu en dan op social media heb, wilde ik graag iets leuks doen ter ere van de verjaardag van EstrellaWeb, namelijk een week lang winacties!

De eerste actie is een item waar ik pas al over schreef, namelijk de schattige satijnen hair bonnets om je haren ‘s nachts te beschermen tegen haarbreuk. Ik heb m’n eigen haarkapje al in gebruik genomen en ben er erg over te spreken! De dame die deze bonnets voor More4Cosmetics maakt, is Lydjusca en zij was zo lief om er één te sponsoren voor deze winactie!

Ik mag dus iemand blij maken met een ontzettend leuk en origineel item! Ze heeft ook een eigen Facebookpagina. De bonnet die je kunt winnen, heeft dezelfde kleur als degene die ik in het artikel van vorige week maandag liet zien: Mooi bordeauxrood met een roomwitte strik.

Deze hair bonnet is het meest geschikt voor menen met lang haar. Ondanks dat ik dacht dat ze er maar in één maat waren, heb ik me door Lydjusca laten vertellen dat ze de satijnen mutsjes voor zowel kort als lang haar maakt. Lang haar neemt immers meer ruimte in beslag. 🙂

Hair bonnet in een zakje

Hair bonnet met een leuke strik

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat een reactie achter onder dit artikel, wanneer je graag aan de winactie mee wilt doen. Vergeet niet een geldig e-mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje
  • Om meer kans te maken, volg je EstrellaWeb op Bloglovin’ of like je de Facebookpagina’s van EstrellaWeb en/of Yireh Care. (klik op de gelinkte woorden om naar de sites te gaan)
  • De uitslag van alle winacties vindt op één dag en in één artikel plaats. Op vrijdag 31 mei maak ik de winnaars bekend, deze krijgen persoonlijk bericht via mail