Inmiddels zijn we toe aan de tweede winactie van deze feestelijke week, ter ere van de elfde verjaardag van mijn blog. Mocht je de eerste gemist hebben, check dan nog even het bericht van gister, waarin je een handgemaakte satijnen hair bonnet kunt winnen. Vandaag dus de tweede win-actie, maar voordat ik verklap wat het is, gaan we terug in de tijd!

Way back, in 2002, schreef ik m’n allereerste artikeltje op EstrellaWeb. Gek genoeg is het niet een item wat je zou verwachten op een beginnende blog, maar voordat deze site bestond, schreef ik al stukjes elders op internet. Het enige wat dus veranderde, was de URL. Sowieso was m’n blog in de beginjaren vooral een digitaal dagboek. De term bloggen had ik nooit van gehoord, ik vond het gewoon fijn om te schrijven en had er een goed gevoel bij.

Vandaag een superdag gehad, nou ja de dag op zich was zo bijzonder niet, maar de avond des te meer. Weet niet of ik er al over verteld had, maar sinds kort heb ik een eigen radioprogramma bij de lokale omroep Vestingstad FM, waarin allerlei items rondom het Internet aan bod komen.

Gister zijn we op wezen nemen en vandaag nog een stukje, het ging best lekker, op een paar foutjes na, maar dat hou je toch in het begin. Maar goed, als je dan een pluim krijgt van ‘de baas’ kan je dag niet meer stuk. Woensdag wordt ie uitgezonden… voor de eerste keer, spannend!

iPhone cover met panterprint

Wat me het eerst opvalt is het enorme verschil in schrijfstijl! Ik kan me wel voorstellen dat ik toen niet zoveel bezoekers had 🙂 Moet je nagaan, dit is 10 jaar geleden, toen was ik nog 28, woonde ik nog in Werkendam (waar ik het absoluut niet naar m’n zin had) en had ik nooit gedacht dat ik ooit zo verknocht zou kunnen raken aan een apparaatje van zo’n 11 bij 5 cm. Inderdaad, ik heb het over m’n iPhone en dat is ook gelijk een mooi bruggetje naar de winactie van vandaag!

Vandaag kun je een leuke cover winnen voor je iPhone 4 of iPhone 4S. Een stevig kunststof hoesje wat je op de achterkant van je iPhone klikt om deze te beschermen tegen krassen. De zijkantjes zijn zilverkleurig en lijken op verchroomd metaal, de achterkant is bedekt met een panterprintje in zwart met rozerood, waar ook een subtiel glinstertje in zit. Wil je weten wat je moet doen om deze leuke iPhone cover te winnen? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat een reactie achter onder dit artikel, wanneer je graag aan de winactie mee wilt doen.
    Vergeet niet een geldig e-mail adres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje
  • Om meer kans te maken, volg je EstrellaWeb op Bloglovin’ of like je de Facebookpagina.
    (klik op de gelinkte woorden om naar de bijbehorende sites te gaan)
  • De uitslag van alle win-acties vindt op één dag en in één artikel plaats. Op vrijdag 31 mei maak ik de winnaars bekend en deze krijgen ook persoonlijk bericht via mail.