Dag drie van de winactie week. Tot nu toe loopt het nog niet echt storm helaas, maar wat niet is kan misschien nog komen. Nog even een korte reminder: Je kunt inmiddels al een satijnen hair bonnet en een leuke cover voor je iPhone 4 of 4S winnen. Alle acties lopen tot 31 mei, dus je hebt nog even om mee te doen! Lees gauw verder om te weten wat de prijs van vandaag is!

In het artikel van gisteren schreef ik al, dat de content van m’n blog door de jaren heen flink is veranderd. Ik kan wel stellen dat de site de eerste 5 à 6 jaar gefungeerd heeft als het eerder genoemde ‘digitale dagboek’ en daarna pas meer de vorm van een blog aan begon te nemen.

Ergens niet zo gek, aangezien in de tijd dat ik mijn tekstjes online gooide, bloggen nog niet zo populair was als de dag van vandaag. Gaandeweg ontwikkelde ik een stijl die beter bij mij en de site paste en ook de bezoeker meer tegemoet kwam.

Ondanks dat beautyblogs tegenwoordig de blogscene lijken te domineren en er dagelijks nieuwe bij lijken te komen, heb ik nooit de intentie gehad die kant op te gaan. Misschien was mijn blog succesvoller geweest als ik het wel had gedaan, maar het is gewoon niet mijn ding.

Sowieso ben ik pas op latere leeftijd begonnen met make-up en de interesse die ik ervoor heb, is nooit verder ontwikkeld dan ‘matig’, een enkele uitschieter daar gelaten, bijvoorbeeld wanneer ik per se die gave lipstick uit de nieuwste collectie van het één of andere cosmeticamerk móet hebben. 🙂

Desondanks vind ik het leuk zo nu en dan over beauty te schrijven. Reviews beperk ik tot een minimum (laat ik liever aan de echte beautyblogger over). Maar een shoplog of review over een bijzonder product vind ik leuk.

En dat brengt me bij de winactie! Vandaag kun je een verrassings beautypakketje winnen! Ik heb het met zorg samengesteld en ondanks dat ik niet verklap wat erin zit, kan ik vertellen dat de inhoud behoorlijk gevarieerd is!

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat een reactie achter onder dit artikel, wanneer je mee wilt doen met de winactie. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje
  • Om meer kans te maken, volg je EstrellaWeb op Bloglovin’ of like de Facebookpagina.
  • De uitslag van alle winacties vindt op één dag en in één artikel plaats. Op vrijdag 31 mei maak ik de winnaars bekend en deze krijgen ook persoonlijk bericht via mail.