Vandaag de op een-na-laatste winactie. En morgen komt de grootste winactie online! Nog even een korte reminder: Je kunt nog tot 31 mei meedoen om de satijnen hair bonnet, het iPhone hoesje en het verrassings beautypakket te winnen. Vandaag gooien we het eens over een heel andere boeg!

Zoals je weet, ben ik niet vies van een beetje multimedia op m’n site. Ik ben één van de weinige bloggers die er ook een fotoalbum op na houdt en ook laat ik regelmatig wat videomateriaal zien. Ondanks dat ik me steeds voorneem om me meer toe te leggen op filmen, blijft de focus nog altijd op de fotografie liggen.

Een mooie foto kun je best snel gemaakt hebben, het maken van een aantrekkelijk en goedlopend filmpje, kost heel meer tijd en vooral ook geduld. En dat laatste is een eigenschap die bij mij niet bepaald in overvloed aanwezig is. :-)

Iets wat alles met multimedia en met film te maken heeft, is de winactie van vandaag! Je maakt kans om de dvd-box van het eerste seizoen van de tv-serie Dokter Tinus te winnen! Ik heb de box zelf ook en ondanks dat ik de serie afgelopen jaar ook op tv heb gezien, zet ik ‘m zo nu en dan weer even op. Gewoon even een uurtje lachen, want humor zit er voldoende in!

Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van de Engelse serie Doc Martin, waarin een briljante vaatchirurg uit de grote stad zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie.

Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts. Al snel blijkt dat het verschil tussen stad en platteland groter is dan gedacht, met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Thom Hoffman, Jennifer Hofman en Tygo Gernandt. De serie is grotendeels opgenomen in het vestingstadje Woudrichem, waar je mij ook regelmatig over hoort.

Dat is vlakbij en het is, zeker voor mensen uit deze regio, erg leuk om materiaal op tv te zien van een plaats die je goed kent. Ook heb ik zelf kort als figurant gespeeld voor de nieuwe serie, die vanaf het najaar te zien is.

De dvd-box die je kunt winnen bevat drie schijfjes met alle afleveringen van het eerste seizoen plus bonusmateriaal. Op deze link kun je de specificaties en recensies bekijken. Zelf ben ik er in elk geval heel enthousiast over, ik heb mijn exemplaar toevallig ook gewonnen met een winactie en vind het dus erg leuk dat ik nu zelf iemand blij kan gaan maken met een Dokter Tinus box!

Dokter Tinus dvd

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat een reactie achter onder dit artikel, wanneer je graag mee wilt doen met de winactie. Vergeet niet een geldig mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje
  • Om meer kans te maken, volg je EstrellaWeb op Bloglovin’ of like je de Facebookpagina.
    (klik op de gelinkte woorden om naar de bijbehorende pagina’s te gaan)
  • De uitslag van alle winacties vindt op één dag en in één artikel plaats. Op vrijdag 31 mei maak ik de winnaars bekend, deze krijgen ook persoonlijk bericht via mail.