Wat gaat zo’n week snel! Vandaag zijn we inmiddels toe aan de vijfde en daarmee laatste giveaway van deze feestelijke week met winacties en de nodige flashbacks. Ben je nieuw op EstrellaWeb of heb je deze week nog niet eerder op de site gekeken? Check dan ook nog even de andere acties, waarbij je onder meer een dvd-box en een beautypakket kunt winnen.

Fashion is een regelmatig terugkerend onderwerp op mijn blog. Waar ik maar matige interesse heb in cosmetica en beauty, gaat alle aandacht die ik daar mis, ruimschoots naar de ‘modeafdeling’.

Ik ben nu eenmaal gek op mode en vind het niet alleen tof om shoplogs en outfits op andere blogs te bekijken, maar schrijf zelf ook regelmatig modegerelateerde items. De laatste winactie heeft alles met mode te maken! In samenwerking met Promiss mag ik 2 bonnen t.w.v. € 25 weggeven!

Promiss website

Zelf heb ik nooit geweten dat Promiss een webwinkel had, maar een beetje winkel gaat met z’n tijd mee en heeft op z’n minst een promotionele site of webshop. Wel zo handig! In een tijd waar mensen vaak weinig tijd hebben om te gaan shoppen en iedereen in het bezit is van laptop, smartphone of tablet en overal kan internetten, is online shoppen ideaal. Een paar klikken en je hebt wat leuke items in je winkelmandje en binnen no-time heb je je bestelling thuis.

De webshop van Promiss heeft een heel vrouwelijke uitstraling. Met veel roze en ronde letters, maar zonder druk te zijn. Zoals gewoonlijk bij webwinkels, is het assortiment netjes ingedeeld in rubrieken, waaronder bijvoorbeeld truien, vesten, jasjes en broeken, Promiss heeft een ruime collectie damesmode voor wat ze zelf omschrijven als ‘de vrouw van nu’. De collectie is (leef)tijdloos, waardoor de items leuk zijn voor jonge en oudere vrouwen.

Ook kun je terecht voor grote maten mode, hippe accessoires en sportkleding. Verder kun je zoeken naar winkels en Promiss volgen op Facebook en Pinterest. Lekker interactief dus, iets wat in mijn ogen zeker een pluspunt is. Een webshop die een beetje tot leven komt, vind ik leuker dan een statische site waar je alleen maar kunt winkelen en afrekenen.

En dan nu de winactie! Zoals gezegd mag ik niet één, maar zelfs twee bezoekers van EstrellaWeb blij maken met een cadeaubon ter waarde van € 25, te besteden in de webwinkel van Promiss.nl. Enthousiast geworden na het lezen over de webshop? Kijk dan gauw verder!

Wat moet je doen om kans te maken?
  • Laat een reactie achter onder dit artikel, wanneer je graag mee wilt doen met de winactie. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen
  • Om meer kans te maken, volg EstrellaWeb op Bloglovin’ of like de Facebookpagina.
  • De uitslag van alle winacties vindt op één dag en in één artikel plaats. Op vrijdag 31 mei maak ik de winnaars bekend en deze krijgen ook persoonlijk bericht via mail.