Wat duurt een week toch lang als je benieuwd bent of je iets gewonnen hebt! En niet in het minst ook voor mij, omdat ik het superleuk vind om zes mensen blij te kunnen maken en ik zat te trappelen van ongeduld om de winnaars te mogen loten! Dat is inmiddels gebeurd via de site GetCoffee, waar je lijstjes kunt maken waar een random name uit gekozen wordt.

De winnaars van alle winacties zijn dus inmiddels bekend! Ondanks dat voorgaande winacties nooit zo lekker liepen, waren er dit keer behoorlijk wat mensen die meegedaan hebben! Met de meeste deelnemers voor de Promiss-cadeaubonnen actie, op twee het beautypakket en op drie de Dokter Tinus box. Maar ik zal je niet langer in spanning houden met een (te) lange intro en direct overgaan tot de bekendmaking van de gelukkige winnaars!

Te winnen item: Satijnen Hair Bonnet
Datum: 21 mei 2013
Gewonnen door: Stephanie

Te winnen item: iPhone 4/4S cover
Datum: 22 mei 2013
Gewonnen door: Anita H

Te winnen item: Verrassings-beautypakket
Datum: 23 mei 2013
Gewonnen door: Suzanne

Te winnen item: Dokter Tinus dvd-box
Datum: 24 mei 2013
Gewonnen door: Ingrid

Te winnen item: 2x Cadeaubon Promiss webshop
Datum: 25 mei 2013
Gewonnen door: Janneke en Agnes

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met je prijs! Op zeer korte termijn kunnen alle winnende deelnemers een e-mail verwachten met daarin alle details en indien van toepassing, het verzoek om het adres waar de prijs naartoe gestuurd kan worden door te geven. Alvast veel plezier!