Ik heb een kleine shoplog voor je. Eigenlijk kan ik me niet herinneren dat ik voor het laatst een kledingwinkel van binnen heb gezien, maar ik bestel zo nu en dan wel eens via H&M en ook eBay blijft favoriet. De dingen die ik dit keer wil laten zien, zijn er maar een paar, maar ik ben er wel erg blij mee en in het bijzonder met één item!

Het armbandje heb ik nog niet in huis, maar is als het goed is, wel onderweg. Ik heb het gekocht op eBay en ben erg benieuwd of ie in het echt ook zo leuk is als op de foto, dat is tenslotte altijd afwachten, Al moet ik wel toegeven dat ik niet veel slechte ervaringen heb met eBay.

Zoals je weet ben ik dol op kruisjes en met name de sideways-cross trend vind ik erg leuk. Een armbandje als dit sprak me dan ook gelijk aan en ik heb er op moeten bieden om het in m’n bezit te krijgen. Vroeger deed ik niets liever dan bieden op eBay, tegenwoordig ben ik vaker lui en zoek ik het liefst naar Buy Now artikelen. Toch blij dat ie nu van mij is!

Sinds m’n haar lang genoeg is om in een staartje te dragen, doe ik dat vaak. Eerst droeg ik vaak haarbandjes, maar daarvoor heeft m’n haar nu een lastige lengte. Om die weer te kunnen dragen en met name de wat bredere, moet ik nog een paar maandjes wachten. Maar een staartje is net zo handig en ook leuk.

Ik ben nu leuke elastiekjes aan het verzamelen. Zo heb ik er bij Bijou Brigitte één gekocht met gekleurde kraaltjes. Deze twee bestelde ik via eBay bij bestinthebox. Ik heb ze van de week ontvangen en de linkse met de spikes draag ik ook op dit moment. Ik vind ze echt superleuk!

Het valt me op dat ik steeds vaker basic shirtjes koop. Dit legergroene shirtje van H&M vind ik erg leuk, het heeft een ronde hals met knoopjes en valt lekker lang, precies een lengte die ik het liefst draag. Ik heb ‘m nog niet aan gehad, maar denk wel dat ik er veel plezier van zal hebben.

Wederom een effen shirtje, maar met leuk detail. Hij heeft kanten mouwtjes en dat loopt door tot aan het boordje van de hals. Deze komt ook van H&M en toen ik ‘m zag, wist ik gelijk dat ik die wilde hebben. Ik vind kant mooi en ik hou ook van losvallende shirts, dus de ideale combi. Ik heb ‘m van de week al gedragen en hij bevalt goed en hij was ook nog eens lekker goedkoop.

Ook deze oorringetjes met spikes komen van H&M. Deze heb ik inmiddels al veel gedragen. Ik draag nooit grote oorbellen, omdat ik daar makkelijk achter blijf hangen.

Het item waar ik het meest blij mee ben is dit jurkje. Ik draag tegenwoordig vaker jurkjes, daarvoor droeg ik ze nooit, omdat ik ervan overtuigd was dat ze mij niet zouden staan. Inmiddels heb ik er een paar en ondanks dat ik ze niet vaak draag, vind ik het toch wel erg leuk!

Deze spotte ik in de sale bij H&M. Het jurkje staat supermooi en ik ben er zó blij mee! Hij is stoer en toch vrouwelijk. Juist doordat hij naar onder en boven wijder uitloopt, krijg je een mooie taille. De jurk is van stevige stof. Extra leuk is dat ie, maar € 11.25 kostte. Hij was al afgeprijsd van € 30 naar € 15, maar met een kortingscode ging er nog wat van af!

Heb jij nog iets leuks gescoord de afgelopen tijd?