Gisteravond was ik moe en heb ik niks meer voorbereid voor vandaag. Ik had gepland om vandaag dan wat vroeger op de dag te gaan schrijven, maar dat kwam er niet van omdat ik met andere dingen bezig was. Vervolgens viel ik eind van de middag ook nog eens in slaap op de bank voor een uurtje of 2 en moest ik daarna ook nog eten en werd ‘t dus alsnog laat.

Ik heb inmiddels iets voorbereid voor morgen, maar omdat ‘t al wat later is, vond ik het zonde om deze uitgebreidere blogpost nu nog te plaatsen en doe ik liever een korter item tussendoor. Enfin, een hele inleiding en dat voor een simpel filmpje wat ik graag wil laten zien. Onderstaande video kwam ik gister ergens tegen en ik vond het mooi. Het is een time-lapse video die een jaar in 60 seconden laat zien. Op deze manier wordt pas echt benadrukt hoe mooi de natuur is!