Ik ben m’n blog aan het verwaarlozen, maar heb weinig keus. Ik ben nog steeds ziek. Toch heb ik mezelf van de bank gesleept. Ik heb maar drie foto’s van afgelopen week, dus eigenlijk de moeite niet, maar deze blogpost is meer om te laten weten dat ik niet lui ben wat mijn blog betreft, maar dat ik nu alle energie nodig heb om mezelf overeind te houden.

Beschuitjes met aardbeien op de eerste foto. Dat is, naast wat havermoutpap, zo ongeveer het enige wat ik eet. Omdat ik inmiddels erg zwak ben geworden en alle kracht uit mijn lichaam weg is, moet ik meer eten, maar ik heb geen eetlust. Mezelf dwingen om te eten dus. Gelukkig zijn de aardbeien wel erg lekker.

Ernaast een foto van mijn ‘mobiele apotheek’. Ik heb de spulletjes overdag op de bank liggen en ‘s avonds op de slaapkamer. Het grootste deel van de week heb ik ook erg gehoest en daar had ik allerlei troepjes voor. Tot slot een legging die ik al een tijdje had, maar nog niet gedragen.