Wow! Dat was me de week wel! Op maandag na, elke dag een winactie, veel nieuwe volgers op Facebook en veel reacties van bezoekers en volgers. Superleuk! Op de uitslag van de acties moet je nog even wachten: Zoals vermeld, lopen ze tot 31 mei!

21 mei

Veel foto’s heb ik niet, alhoewel ik wel veel buiten ben geweest en gefotografeerd heb, maar dat was met m’n nieuwe camera. Aangezien ik het niet te verwarrend wil maken, blijft Weekly Snaps behouden aan iPhone foto’s. Mooie of bijzondere foto’s en/of series gemaakt met de dSLR, laat ik in een afzonderlijke blogpost zien.

Zo kun je eerdaags een blogpost verwachten met een hoge cuteness factor, want ik heb ladingen foto’s van schattige ganzenkuikens gemaakt. Op de tweede foto een edit met kleuraccent van de trein. Ik was met Bas wandelen en die wil altijd graag naar het station.

De volgende foto maakte ik tijdens dezelfde wandeling. Een mooie sering! Ondanks dat deze met m’n iPhone is gemaakt, zie je wel mooie scherptediepte erin. Daarna het plafond van de raadzaal van het stadhuis. Ik moest ‘s avonds naar een vergadering.

22 mei

Ik heb al heel wat kilo’s aardbeien verstouwd sinds ze er weer zijn! Dit aardbeitje vond ik grappig, omdat ie een beetje op een hartje lijkt, al vind ik dat op de foto minder lijken dan in het echt.

Mini aardbei

23 mei

Drie foto’s van donderdag. Het was wisselvallig weer en ik heb de afgelopen week ook meer dan eens een regenbui op m’n kop gehad. Donderdag werd dat nog een standje erger en liep ik op een gegeven moment samen met Bas in de hagel.

Tijdens het schuilen maakte ik de foto van de straat. De volgende twee maakte ik iets eerder, toen het weliswaar zwaar bewolkt was, maar nog droog. Je kunt duidelijk zien dat de wolken op de tweede foto al een stuk dreigender zijn! Dat was vlak voordat het begon te hagelen.

25 mei

Ondanks dat ik de hele dag weg ben geweest om verkeer te regelen en doorgaans ladingen foto’s met m’n iPhone maak als ik van huis ben, is dit het enige materiaal. Wel maakte ik veel foto’s met m’n camera en ben ik weer de lucht in geweest, waarover ik morgen ga schrijven! Deze bloem had oma van een boom die in de tuin van één van de overburen stond geplukt en in een vaasje gezet, bij iets wat op een roos lijkt.

Witte bloem