ALDI-ijsjes met hazelnoot en toffee

Het wordt eindelijk weer mooier weer en dat is wat mij betreft tijd voor ijsjes! Ik ben niet iemand die dagelijks ijs eet en als toetje na een warme maaltijd eet ik sowieso nooit ijs omdat ik de overgang van warm naar heel koud gewoon niet prettig en onlogisch vind.

Maar op een warme dag gaat een lekker ijsje er heel goed in! Natuurlijk heb ik die dan het liefst van een ijssalon, maar toen ik onlangs de cones met toffee en hazelnoot van ALDI ontdekte, bleken die toch ook wel verdraaid lekker te zijn!

Sharon Doorson – High on your love

Dit liedje gaat nogal eens op repeat als ik een wandeling aan het maken ben en vooral op de fiets. Op de één of andere manier ga je vanzelf harder van dit nummer! Echt lekker gewoon! Dat andere nummer haar, waarvan me de titel nu ontschoten is, vind ik ook al zo’n heerlijke uptempo song. Vette clip ook trouwens, al vind ik ‘m wel een beetje Rihanna-inspired.

Canon EOS 700D

Onlangs heb je al kunnen lezen over m’n nieuwe aanwinst en ik ben er zó ontzettend blij mee! Ik ga tegenwoordig bijna elke dag op pad om wat foto’s te maken. Inmiddels zijn al mijn handige eBay accessoires ook gearriveerd en ben ik van alle gemakken voorzien. Het is een investering, maar als ik de foto’s zie die ik ermee maak, weet ik dat dit precies is wat ik al zó lang wilde!

Canon EOS 700D

Aardbeien

Alweer iets eetbaars, maar wat ben ik verzot op aardbeien! Momenteel eet ik een kilo per week en ik heb er nog steeds geen genoeg van. Favoriete combinaties zijn: aardbeien op beschuit, aardbeien smoothie met sinaasappelsap, aardbeien in de yoghurt en in combinatie met stukjes ander fruit. De foto rechts maakte ik vorige week van mijn schaaltje met vitaminebommetje. 🙂

Vers fruit

Star Trek: Into Darkness

Ik heb hem nog niet gezien, maar wel alle mogelijke trailers, teasers en sneak previews die op YouTube te vinden zijn en ik wil deze film zó graag zien! Ik heb inmiddels m’n kaartje al gereserveerd en donderdag zit ik om acht uur ‘s avonds mooi in de bioscoopzaal!

Natuurlijk ga ik stiekem vooral omdat ik Chris Pine weleens in 3D wil zien, maar er zitten ook enorm gave special effects in de film en ik hou op z’n tijd best wel van een beetje sciencefiction. Op de echte oude na, heb ik de meeste Star Trek films ook allemaal gezien.

Star Trek filmposter

Lezen

Ik heb altijd al veel van lezen gehouden, maar de laatste tijd verslijt ik gemiddeld drie boeken per week. Dat is begonnen toen ik onlangs twee weken griep had, maar daarna bleef ik op de één of andere manier nog steeds boeken verslinden. Ik lees overigens het liefst chicklits. Lezen moet voor mij ontspannend zijn en dan heb ik geen zin in al te ingewikkelde verhalen.

Catrice Absolute Nude palette

Ik koop de laatste tijd helemaal geen make-up meer, omdat ik vind dat ik genoeg heb en omdat ik merk dat ik een beetje de weg kwijt raak als ik te veel heb. Maar dit palet met naturelkleurtjes stond al even op mijn verlanglijstje en toen ik ‘m onlangs in de Kruidvat in Dordrecht spotte, heb ik ‘m gekocht. Sindsdien heb ik hem bijna dagelijks gebruikt. Hij werkt fijn en de kleuren zijn niet te warm, wat perfect bij mijn huid past.

Catrice Absolute Nude oogschaduwpalette

Leuke haarelastiekjes

Ik kan inmiddels alweer een aantal maanden een staartje in m’n haar en aangezien mijn haar lekker snel groeit, wordt de staart ook steeds groter. Ik heb inmiddels al een aardige verzameling aangelegd van leuke haarelastieken.

Daarmee bedoel ik dus met een grappig dingetje eraan of iets kleurrijks. Zo’n halve haircuff als op de foto hieronder heb ik onlangs ook gekocht. Die van mij is iets breder en rechter, maar het is hetzelfde idee. Ook heb ik er één met spikes, gekleurde kraaltjes, een satijnen strikje en meer.

Zilverkleurige hair cuff

Maxirokken

Heerlijke lange waaierige of juist strakke rokken tot op de enkels. Ik ben fan! Ik heb er inmiddels verschillende en draag ze met veel plezier. Het draagt heerlijk, je hebt geen last van opblazende rokjes door harde wind en het is op heel veel manieren leuk te combineren. Ik ben zeker van plan om de komende zomer mijn lange rokkencollectie nog verder aan te vullen en misschien ga ik dit jaar ook wel voor een maxidress!

Zwart met wit gestreepte maxirok van VILA