Ik ben net thuis van een gezellige middag, waar een wandeling door het mooie Heusden deel van uitmaakte. Nu best moe, maar de afgelopen dagen sowieso veel gewandeld. Inmiddels al ruim een uur visioenen van mezelf languit op de bank met een boek, maar eerst nog even snel een artikeltje tikken dat was namelijk nog niet gebeurd voor vandaag!

Dit keer wil ik graag een fotoserie laten zien die ik ruim een week geleden maakte. Het was één van de eerste series met m’n nieuwe camera en ondanks dat ik hier en daar nog wel wat moet wennen en dingen uitproberen, ben ik best content over deze serie. Tijdens een wandeling met Bas, kwam ik een koppel prachtige nijlganzen tegen, die een stel ontzettend schattige kuikens bleken te hebben. Prachtig materiaal om wat foto’s van te schieten dus!

Kuiken van een Nijlgans